Rüyada kol saat takmak

Rüyada kol saat takmak aile hayatı içinde çok güzel gelişmeler yaşanacağına, kavgalı aile bireyleri ile aralarındaki suların durulacağına, hayatın şimdiye kadar bilmediği, görmediği ve yaşamadığı güzellikleri ile karşılaşacağına, iyiliğe kavuşacağına, yaşama isteğinin artacağına, keyfinin ve ağız tadının da yerine geleceğine, mutsuz ve üzgün hissetmesine neden olacağına, yaşam enerjisinden ve isteğinden hiç bir şey kaybetmeyeceğine, yaşamının güzelliği ve kolaylığı sayesinde her zaman hayata sıkı sıkı bağlı olacağına, içindeki fesadı ve şeytanı susturmayı başaracağına, moralinin her zaman yerinde olacağına, gereken ne varsa herkesin elinden geldiği kadar destek olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kol saat takmak gördüyseniz:

  • Durum size fazla zevk vermeyip, aksine sıkılmanıza sebep olsa bile bir çok kişinin derdini dinlemek yada dert anlatmak zorunda kalabilirsiniz.

Rüyada koluna altın saat takmak kişinin bu sayede başarısı ile ön plana çıkacağına, işinde terfi edeceğine, planlarının ve projelerinin çok beğenileceğine bu sayede de hem kazancının hem de huzurunun artacağına işaret etmektedir.

Rüyada siyah kol saati takmak sorunlarını kısa zaman içinde ortadan kaldıracağına, maddi ve manevi olarak sevineceğine ve rahata ereceğine tabir olunur.

Rüyada güzel kol saati takmak kendisini tanımasında, hayatına yön çizmesinde çevresinin de olumlu katkıları olacağına, her güzelliği yaşama fırsatına nail olacağına işarettir.

Rüyada altın kol saat takmak kendisine olan güvenini ve yaşama karşı cesaretini yitireceğine, eğer baba uzaktaysa ona kavuşulacağına alamet etmektedir.

Rüyada kol saat takmak ne yapılırsa yapılsın işin başında durulmadığı için bir türlü sonuç vermeyeceğine, yakın bir dostla ters düşüleceğine ve talihsiz bir kaza yaşanacağına, çok hayırlı günler görüleceğine, büyük sevinçler ve mutluluklar yaşanacağına yorulur.

Rüyada kol saati takmak iş hayatında ya da sosyal hayat içinde yaşanan düşmanlıkların biteceğine, kısmetsizliğin ve şanssızlığın geride kalacağına, eşlerin bir süre birbirinden uzak kalacağına delalettir.

Rüyada mavi kol saati takmak yaptıkları her işte emeklerinin karşılığını en güzel şekilde alacaklarına, ahiret hayatlarının da güzel olacağına, bağlılığı hem de kalıcı bolluğu bulacağına inanılır.

Rüyada kırmızı kol saati takmak çok büyük bir üzüntü yaşayacağına, derin bir oh çekip güzel günlere kavuşacağına delalettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments