Rüyada güzel kol saati takmak

Rüyada güzel kol saati takmak yakalandığı ağır bir hastalığı yeneceğine, çok büyük miktarda para elde edeceğine, bu para ile girdiği işlerden çok zengin ve mal mülk sahibi biri olarak çıkacağına, ancak daha sonra doğru adımların atılması ve gereken kararların hızlı bir şekilde verilmesi ile çözüme kavuşulacağına, vereceği hayırlı bir karar ile hayatının çok daha güzel bir hal alacağına, aile hayatında çok büyük bir huzurun hüküm süreceğine, verilen bir sözlerin yaşanan bazı aksiliklerden ötürü bir türlü tutulamayacağına, aile hayatında çok daha güzel günler göreceğine, evindeki huzurunun yerine geleceğine ve rızkının çoğalacağına rivayet eder.

Rüyada güzel kol saati takmak gördüyseniz:

  • Yapılması gereken değişiklikleri yapabilmek veya alınması gereken kararları alabilmek için, daha fazla soru sormanız veya daha fazla bilgi toplamanız gerekiyor olabilir.

Rüyada güzel kol saati takmak kendisine akıl veren aile büyüklerini dinlememesi veya aşırı inatçı yapısı yüzünden kendi bildiğini okuması ile de geleceğine, iş hayatında ve sosyal hayatta zarar vermesi muhtemel olan kişilerin hayattan çıkarılacağına delalet eder.

Rüyada güzel kol saati görmek emek verilen ve ter dökülen çalışmaların istenilen şekilde sonuçlanacağına, kar ve mutluluk getirecek projeler ortaya konacağına, hayırlı ve büyük kazançlar elde edileceğine, yakın bir arkadaşın ihanetine uğranacağına rivayet eder.

Rüyada güzel bir kol saati görmek karlı çıkacağına, işinin ehli olması sayesinde işlerini büyüteceğine inanılır.

Rüyada mavi kol saati takmak iş yerinde de prensipli, sevdiklerine bağlı, işini tutkuyla yapan rüya sahibinin el üstünde tutulan biri olacağına, kariyerini dilediği gibi sürdüreceğine, iş dünyasında haksızlığa uğranacağına alamet etmektedir.

Rüyada saati koluna takmak iş hayatı ile ilgili olarak çok daha rahat bir şekilde ilerleyeceğine, aile saadetinin artacağına alamet etmektedir.

Rüyada koluna kırmızı saat takmak verilen kararların geri çekileceğine, eline geçen fırsatların yeni yollar açması sayesinde maddi ve manevi durumunun gün geçtikçe daha iyi bir hale geleceğine rivayet eder.

Rüyada sarı kol saati takmak mutlu olunacağına, gönül ilişkilerine ağırlık verileceğine, gülmekten yana bolca nasipleneceğine işaret etmektedir.

Rüyada yeni kol saati takmak zor geçen bir yılın ardından büyük başarılar ve kazançlarla dolu bir döneme girileceğine, sevilen bir kişinin gelmesi ile uzun bir süreden beri sıkıntı veren bir durumun ortadan kalkacağına, hiç beklemediği bir anda aile hayatında deyim yerindeyse bir deprem olacağına ve karşılaşılan bu durum yüzünden aile bireylerinin birbirlerine düşeceğine delalet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments