Rüyada kırmızı kol saati takmak

Rüyada kırmızı kol saati takmak aile hayatında yaşanan sorunların yavaş yavaş unutulacağına, bir sebeple uzunca bir süre sorunlu zamanlar geçirileceğine, iş hayatını bozmak isteyen kişilerle karşı karşıya kalınacağına, kazancınızın artacağına, işinize ve hanenize bereket geleceğine, büyük fırsatlar elde edeceğine, sorunlarının ve sıkıntılarının çok kısa bir zaman içinde ortadan kalkacağına, çocuklarının masraflarını karşılamakta zorluk çekmeyen rüya sahibinin kendi zevkleri için de para ayırabileceğine, keyifli ve eğlenceli günler geçireceğine, güzel ve huzurlu bir hayat yaşanacağına işaret eder.

Rüyada kırmızı kol saati takmak gördüyseniz:

  • Ortak kaynaklarınızı, bir iş birliğini ya da başka bir düzenlemeyi ilgilendiren konularda veya parasal bir mevzuda beklenmedik gelişmeler yaşanabilir.

Rüyada koluna kırmızı saat takmak hem maddi hem manevi olarak büyük zorluklar yaşayacağına, iş konusunda kurduğu bir ortaklığın kısa süre içinde zarar getireceğine, büyük bir kazanç elde edileceğine ve bu sayede rüya sahibinin başını sokabileceği bir eve kavuşacağına işarettir.

Rüyada kırmızı kol saati takmak müşterilerinin sıraya girecek kadar çoğalacağına, hayırsız kişilerin aileden ve haneden uzaklaştırılacağına inanılır.

Rüyada altın kol saati takmak sıkıntılı bir durumdan aile bireylerinin desteğiyle çıkacağına, işlerinin hiçbir zaman aksamayacağına rivayet eder.

Rüyada beyaz kol saati takmak sıkıntı çekmemesi sayesinde keyfinin yerinde kalacağına, gam ve keder çekmeyeceğine, sağlık sorunlarının ve borçlarının biteceğine, ağız tadının, keyfinin ve neşesinin artacağına rivayet etmektedir.

Rüyada saati koluna takmak hak yiyeceğine, zorlukların ortadan kaldırılacağına ve sağlık sorunları ile uğraşılan bir dönemin sona ereceğine delalettir.

Rüyada kol saati takmak ağız tadını ve keyfini yitireceğine, sıkıntılara neden olacağına tabir olunur.

Rüyada parlak kol saati takmak kısa süre içinde büyük zararlar edeceğine, hayal ettiği şeylere kısa zaman içinde kavuşacağına, işitilen sözlerden ötürü gururun kırılacağı işaret eder.

Rüyada birine kol saati takmak yalanı sürdürmeye ve ortalığı karıştırmaya çalışan bazı kişilere hadlerinin bildirileceğine, tüm sorunların çözüme kavuşması sayesinde derin bir nefes alacağına, ayıplanacağına, horlanacağına ve kendini insan içine çıkamayacak durumlara düşüreceğine delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments