Rüyada kol saati takmak

Rüyada kol saati takmak zor zamanlar yaşanacağına, genellikle girişilen her türlü işin uzun ömürlü olacağına, çok büyük ve sıkıntılı olaylar ile karşılaşılacağına ve büyük bir üzüntü yaşayarak nerede hata yapıldığının düşünüleceğine, daima zinde ve genç kalacağına, rahatlığın, lüksün, konforun, güzelliğin kısacası yaşamın tadını çıkaracağına, maddi ve manevi zarara uğranacağına, emrinde çok sayıda insan çalıştırılacağına, geçim derdinin biteceğine, çektiği tüm sıkıntıların sona ereceğine ve artık rahat bir nefes alacağına inanılır.

Rüyada kol saati takmak gördüyseniz:

  • Fantezilerinizi kontrol altına almazsanız, duygusal konularda hayal kırıklıkları yaşamanız söz konusu olabilir.

Rüyada beyaz kol saati takmak yöneticilerinden ya da ortaklarından takdir göreceğine, platonik olarak ilgi duyduğu birisine açılacağına, rüyayı gören kişinin keyfini ve huzurunu yerine getirecek hayırlı olayların yaşanacağına yorulur.

Rüyada altın kol saat takmak rahatlayacağına, hem bedenen hem de ruhen iyileşeceğine, dileklerinin de kabul olacağına inanılır.

Rüyada mavi kol saati takmak büyük sıkıntılar ile karşılaşacağına, isteklerinde herhangi bir engelle ya da problemle karşılaşmadan gönlünce başarılar elde edeceğine rivayet eder.

Rüyada altın kol saati takmak uzmanlığı dışındaki bu iş sayesinde kişinin çok zengin bir hayat süreceğine, tüm hayallerinin çok kısa süre içinde ve zahmetsizde gerçekleşeceğine rivayet eder.

Rüyada koluna saat takmak dertlerinin bitip huzura ereceğine, sevdiği ve yardım istediği kişilerden de yardım göremeyince uzun süreli bir depresyonun ortasında kalacağına işaret etmektedir.

Rüyada kol saat takmak uzun zamandan beri çekilen zorluğun kısa bir süreliğine de olsa biteceğine, sevilen ve iyi anılan kimse olacağına yorulmaktadır.

Rüyada yeşil kol saati takmak beklenmedik kimselerden duyulacak kötü sözler yüzünden moral bozukluğu yaşanacağına, sevinçli ve müjdeli haberler alınacağına, ele geçen kazancın daha iyi bir işe girme konusunda bazı kapılar açacağına ve maddi zorlukların biteceğine delalet eder.

Rüyada koluna altın saat takmak aldığı dersler neticesinde bundan sonraki hayatında daha iyi bir mümin olarak, günahtan kaçınarak yaşayacağına, attığı her adımı düşüneceğine, bunun kendisi için büyük şans olacağına yorulmaktadır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments