Rüyada altın kol saat takmak

Rüyada altın kol saat takmak ilerleyen yıllarda şöhretli hale geleceğine, bunun da rüya sahibinin aklını karıştıracağı kadar hoşuna gideceğine, moralsiz ve tatsız günler geçireceğine, bereket ve başarı getirecek atılımlarda bulunacağına, çok yüklü miktarda bir kazanca sahip olacağına, rüyayı gören kişinin o kimseye karşı içine kurt düşeceğine, çok sevineceğine, darda kalacağına, başarısızlığı karşısında yıkılacağına, üzüleceğine alamet eder.

Rüyada altın kol saat takmak gördüyseniz:

  • Sizi değişime zorlayan kişiler olabilir.

Rüyada koluna altın saat takmak ailesinden, özellikle anne tarafından kalacak bir miras ile çocuklarının hayatını da garanti altına alacağına, verilen  sözlerin tutulacağına yorulmaktadır.

Rüyada altın kol saat takmak yaşayacağı bazı olaylardan ötürü ailesi ile arasının açılacağına, uğradığı zararlardan kurtulmak için alacağı borçlardan bir türlü kurtulamayacağına delalet etmektedir.

Rüyada altın kol saati takmak yaşama biçimini ve düşüncelerini sorgulayacağı bir döneme gireceğine, ağız tadı, keyif ve neşe içinde yaşayacağına inanılır.

Rüyada parlak kol saati takmak çok zor durumlardan bu sayede kurtulacağına, tatsızlıklar çıkacağına işaret eder.

Rüyada koluna saat takmak büyük bir umutsuzluk duyacağına, ruhunu ve bedenini dinlendireceğine yorulur.

Rüyada beyaz kol saati takmak yapılan dedikodulara malzeme olması sebebiyle insanlardan uzak duracağına, yaptığı kötülüklerin kendisine döneceğine rivayet etmektedir.

Rüyada birine kol saati takmak büyük kazançlar elde edileceğine, maddi açıdan sözü geçen biri olunacağına, yakın bir arkadaşın vesile olduğu bir ilişkinin evlilikle noktalanacağına, allah rızası için bazı büyük yardımlarda bulunulacağına ve yapılan bir iş başvurusunun çok kısa bir zaman içinde olumlu sonuç vereceğine tabir olunur.

Rüyada saati koluna takmak büyük bir emek vererek ve çok büyük azim göstererek başarıya ulaşacağına, ticaretinin de hızlanacağına yorulur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments