Rüyada koluna altın saat takmak

Rüyada koluna altın saat takmak işlerini yoluna koyacağına, eline geçen yüklü miktarda kazanç sayesinde çok rahat edeceğine, ihtiyaçlarını da gideremez duruma geleceğine, zamanında gereksiz yere almış olduğu yani kendisi için lüks denebilecek bir malı elden çıkaracağına, işlerinin büyüyeceğine ve çok iyi kişilerle iş ortaklıkları yapıp, onlar sayesinde borçlarından kurtulacağına, meslek hayatının her daim zaferlerle dolacağına ve hayallerinin peşinde koşmaktan bir an olsun vazgeçmeyeceğine, büyük ve başarılı adımlar atacağına, iş hayatını çok düzgün bir şekilde ilerleteceğine, rahat bir hayata kavuşmak ve sevdiği kişiler ile çok mutlu olmak için büyük çaba harcayacağına, hayat içinde rahatsız zamanlar geçireceğine,  bu durumları atlatmak için tekin olmayan bazı kişiler ile muhatap olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada koluna altın saat takmak gördüyseniz:

  • Erkekseniz işveren ya da amirinizle sürtüşmelerinizin olması olasıdır.

Rüyada altın kol saati takmak düzenli bir işe girileceğine ve kazancın artacağına, bir sebeple eşi ile arasının açılacağına ve mutluluğunu çekemeyen kişiler tarafından hiç istemeyeceği durumlara düşürüleceğine delalettir.

Rüyada altın kol saat takmak çok üzüntülü ve sıkıntılı günlerin yaklaşmakta olduğuna ve yaşanan her olayın işleri gittikçe daha kötüye götüreceğine, sadece maddi olarak çökmekle kalmayacağına delalet etmektedir.

Rüyada koluna altın saat takmak hayallerin gerçekleşmeyeceğine ve bu yüzden fakirlik yaşanacağına, maddi ve manevi olarak yalnız kalınacağına işaret etmektedir.

Rüyada koluna kırmızı saat takmak büyük miktarda kazanç elde edeceğine, ilim konusunda çok büyük ilerlemeler kaydedeceğine delalet eder.

Rüyada kol saat takmak işlerin yoluna gireceğine, yeni bir sosyal çevreye girileceğine, uzun zamandır üzerinde çalışılan bir projenin hayata geçirileceğine ve mal mülk sahibi olunacağına, büyük çaba harcayarak girdiği bir işte çok zor zamanlar yaşayacağına, iş hayatında yaşadığı sorunlar işin destek istediği bir kişinin, yardımcı olmayacağına ve sorunların üstüste geleceğine tabir olunur.

Rüyada saati koluna takmak onlar nedeni ile ekmeğinden olacağına, fakirlik ve yokluk göreceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından çabucak kurtulacağına, uzun zamandan beri rahatsız olduğu hastalıktan kurtulacağına ve yaşanan stres ve üzüntünün yakında sonuna gelineceğine delalet etmektedir.

Rüyada yeşil kol saati takmak yanlış bir karar vereceği için  eline geçen fırsatları kaçıracağına, sağlığının geri geleceğine, işlerinin açılarak kazancının çoğalacağına alamet eder.

Rüyada sarı kol saati takmak rahat nefes alınacağına, yeni bir gönül ilişkisine başlanacağına işaret eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments