Rüyada mavi kol saati takmak

Rüyada mavi kol saati takmak hayatınızdaki nankör bir kişinin varlığına ve bu kişinin sizi aldattığına, kurtuluş yollarına ulaşacağına, kariyer planındaki basamakların hızlı bir şekilde çıkılacağına, halka hizmet etmek için yeni bir yola girileceğine, hayallerin kısa süre içinde gerçeğe döneceğine, çıkılacak bir yolculuğun çok tatsız bir olayla sona ereceğine ve bir sebepten ötürü bir miktar ceza ödemek zorunda kalınacağına, yapılan hatanın düzeltilmesi için çok uğraşılmasına rağmen bir türlü düzelmeyeceğine, sıkıntı yaşasa da kimseye belli etmeyeceğine, sürpriz ve olumlu olaylar yaşayacağına rivayet eder.

Rüyada mavi kol saati takmak gördüyseniz:

  • Bazı fikirler veya öneriler ilginizi çekebilir.

Rüyada mavi kol saati takmak yaşanan tüm zorlukların avantaja dönüştürüleceğine, onun yasaklarını çiğneyeceğine işaret eder.

Rüyada yeni kol saati takmak aile bireyleri arasında bazı tartışmaların ve kırgınlıkların yaşanacağına, uzun zamandan beri tanış olunan birinden darbe yeneceğine tabir olunur.

Rüyada beyaz kol saati takmak sık sık alışverişe gidebileceğine, keyfi için bütçe ayırabileceğine ve rahat şekilde yaşayacağına, iş hayatının olumlu bir döneme girmesi ile sosyal aktivitelere ağırlık verileceğine işaret eder.

Rüyada yeşil kol saati takmak hayatın tüm nimetlerinden de sonuna kadar faydalanmaya, aile içinde de tartışma yaratacak kararlar alınacağına işaret etmektedir.

Rüyada kol saati takmak çok güzel işlere girerek kariyerinde yeni yeni sayfalar açacağına, müjdeli haberler alacağına, sürpriz gelişmelerle karşılaşacağına çok mutlu olacağına, hafifleyeceğine rivayet eder.

Rüyada altın kol saati takmak maddi gücünün yerine geleceğine, uzun zamandan beri hayal edilen herşeye çok büyük zahmetler çekmeden ve sorun yaşamadan kavuşulacağına delalet eder.

Rüyada koluna saat takmak kalıcı saadeti ve kazancı yakalayacağına, sevap işlemek için uğraşacağına, hayır işi yapacağına ve zekât vereceğine rivayet etmektedir.

Rüyada güzel kol saati takmak iş hayatında çok büyük atılımlar gerçekleştirileceğine, gireceği çok büyük bir işten maddi ve manevi olarak çok büyük zarar görmüş olarak çıkacağına işarettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments