Rüyada siyah kol saati takmak

Rüyada siyah kol saati takmak hazırlıksız girilen bir projede uyum sağlama döneminin aşılmasının ardından çok iyi işlere imza atılacağına, düşmanlarını yenecek, rakiplerini de alt etmek için ihtiyacı olan maddi güce, inanca ve cesarete sahip olacağına bu sayede saygınlığının artacağına, kişinin daha çok kazanacağına, dünya malı elde edeceğine, çalışmalarının beğenileceğine, fikirlerinin de istediği takdiri toplayacağına, işlerinde başarılı olacağına, ticarette ilerleyeceğine, haksız kazanç elde eden bir kişi ile uğraşmak zorunda kalınacağına, ortak olunan kişiden ihanet görüleceğine, aile bireylerinden birinin sıkıntısı ile uğraşılacağına, uzun zamandır ödeyemediği bir borç nedeniyle sıkıntıya düşeceğine, çok hayırlı günler görüleceğine, büyük sevinçler ve mutluluklar yaşanacağına rivayet eder.

Rüyada siyah kol saati takmak gördüyseniz:

  • Farklı seçimler yapmasını istediğiniz kişiler varsa, etkilemekte zorlanabilirsiniz.

Rüyada siyah kol saati takmak işini en iyi şekilde yapacağına, hanesinde rızkın, nimetin ve kazancın artacağına rivayet eder.

Rüyada yeşil kol saati takmak yaptıklarıyla sorgulanacağına, üzüntülerinin biteceğine ve çok hayırlı işler yaparak bol kazanca ve hayırlı rızka sahip olacağına işaret etmektedir.

Rüyada parlak kol saati takmak işlerinde en yakın olduğu kişiden zarar göreceğine, çalışmalarının karşılıksız kalmayacağına yorulur.

Rüyada beyaz kol saati takmak değer verdiği gibi kıymet göreceğine, bir daha da hayatı boyunca bu imkânı elde edemeyeceğine ve başarısız olacağına işarettir.

Rüyada mavi kol saati takmak deyim yerindeyse başa bela olan bir kişinin başının altından çıkan bir sorunun daha fazla büyümeden çözüleceğine ve ebeveynler için çok önemli olan bir konuda adım atılacağına, güzel ve hayırlı bir yuvasının olacağına yorulmaktadır.

Rüyada koluna altın saat takmak zararların üst üste geleceğine, el attığı tüm işlerde aksilikler ile karşılaşacağına işaret eder.

Rüyada kol saati takmak girdiği projelerden zararla çıkacağına ve eğer kendisini işine vermezse yakın bir zaman içinde iflasın eşiğine geleceğine, yaklaşan güzel günlere delalet etmektedir.

Rüyada yeni kol saati takmak iç huzurunu dengede tutabilmek için uğraşacağına, aile hayatı ile ilgili çok güzel bir haberin alınacağına, hayırlı bir kısmetle dünyaevine girileceğine işaret etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments