Rüyada kol kesilmesini görmek

Rüyada kol kesilmesini görmek uzun yıllardan beri hayal ettiği ve etmediği birçok şeye sahip olacağına, hak yolunu bulacağına, dinde ve ahlakta güzelleşeceğine, sevincinin üzüntüye döneceğine, yaşam telaşı ve para kazanma zorunluluğu nedeniyle gözünün de başka kimseleri görmeyeceğine, ticaretinin hızlanacağına, herkes tarafından sevilen ve sayılan bir kişi olacağına, nazarların ve uğursuzlukların kişiyi terk edeceğine, birçok iş teklifi alınacağına rivayet eder.

Rüyada kol kesilmesini gördüyseniz:

  • Bazı ilişkileriniz veya işinizle ilgili iş birlikleriniz istediğiniz şekli almaya başlayabilir.

Rüyada kolun kesilmesi görmek çok hayırlı ve güzel adımlar atacağına, daha yeni girdiği işlerde bile çok kısa bir zaman içinde çok büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, çok hayırlı adımlar atarak daha iyi ve rahat bir hayata kavuşacağına delalettir.

Rüyada birinin kollarının kesildiğini görmek çok daha iyi mevkilere gelineceğine ve yardıma muhtaç insanlara çok büyük yardımlar yapılacağına, eline geçen fırsatların boşa çıkacağına alamet eder.

Rüyada kendi kolunun kesildiğini görmek güzel (yakışıklı) ve önemli hissedeceğine, hayat içinde karşılaşacağı bütün zorlukları ortadan kaldıracağına alamet etmektedir.

Rüyada sol kolun kesildiğini görmek aile bireylerini kötü etkileyebilecek bir durumun bertaraf edileceğine, işlerinin kötüleşeceğine, maddi olarak çok zor bir döneme gireceğine ve büyük bir zarara uğrayacağına yorulur.

Rüyada oğlunun kolunun kesildiğini görmek alınan önlemlerin herhangi bir yarar sağlamayacağı, çok büyük tartışmalarla ve ayak oyunlarıyla başa çıkmak zorunda kılınacağına ve uykusuz ve üzüntülü günler geçirileceğine, verilen emeklerin sonunda karşılığını vereceğine işaret etmektedir.

Rüyada iki kolunun kesildiğini görmek farklı şeyler deneyeceğine, günden günde daha fazla stres yapacağına ancak daha sonra bu dedikoduları ortaya atan insanları bularak kendilerini utandıracağına ve bu sayede kendisini feraha çıkarabileceğine delalet etmektedir.

Rüyada sağ kolunun kesildiğini görmek çok kazançlı çalışmalar gerçekleştirileceğine, büyük başarılara işlere imza atılacağına, aile büyüklerinden biri sayesinde başın belaya girmekten kurtulacağına tabir olunur.

Rüyada kol bileğinin kesildiğini görmek maddi ve manevi olarak destek olacağına, zarar edeceği bir durumdan başarı kazanacağı bir mevkiye çıkacağına ve kendisine uygun bazı projeler gerçekleştireceğine işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments