Rüyada kolun kesilmesi görmek

Rüyada kolun kesilmesi görmek tutuklu olan kimselerin ise beraat alıp özgürlüğüne kavuşacağına, büyük bir yükten kurtulacağına, sağlığının kötüye gideceğine, bir sebeple çok büyük parasal sıkıntının kucağına, sevilen kişilerle çok başarılı bir ortaklık kurulacağına, önündeki engellerin ortadan kalkacağına, iyi niyetli görünen kişilerin ilişkinize müdahale etmeye çalışarak aranızı açmaya çalışacağına, kendisini bu doğrultuda eğiteceğine bu sayede de sevdiği bir işle uğraşarak para kazanmanın avantajlarını yaşayacağına delalet eder.

Rüyada kolun kesilmesi gördüyseniz:

  • Akşamüstü saatlerinden itibaren belirli olumlu etkiler altındasınız.

Rüyada kolunun kesileceğini görmek çok rüyada başkası tarafından taşlanmak alınan bütün önlemlere rağmen iş hayatında zarar getirecek işlere girileceğine, neredeyse göz göre göre çok büyük bir sorunlara yelken açılacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından tamamen kurtulacağına, kurduğu hayatta yeni bir işe gireceğine alamet eder.

Rüyada sol kolun kesildiğini görmek rahata ereceğine, mutlu olacağına, sağlıkla ilgili bir sorunun tedavi edileceğine yorulmaktadır.

Rüyada başka birinin kolunun kesildiğini görmek işine, kendisine ve yaşamına çeki düzen vereceğine, sosyal çevre içinden bir kişi ile dünyaevine girileceğine delalet etmektedir.

Rüyada kolları kesilmek kaldığı yerden devam edebilmesi için bazı yasal izinler almak zorunda kalacağına, bunun için çok uğraşacağına fakat yine de bir yol kat edemeyeceğine, ticaretin büyüyeceğine alamet etmektedir.

Rüyada sol kolunun kesildiğini görmek yönetici koltuğuna yükseleceğine ve çok verimli geçecek bir meslek hayatı olacağına, uzun zamandan beri yapmak istediği ve bir türlü yapamadığı şeyleri yapacağına rivayet etmektedir.

Rüyada başkasının kolu kesilmek kazancının umduğu gibi devam etmeyeceğine, çok büyük üzüntü ve sıkıntı duyacağına, günahların ya da hatalı davranışların kişinin ayağına dolanacağına inanılır.

Rüyada başkasının kolunun kesildiğini görmek uzun yıllar etkisinden kurtulamayacağı olumsuzluklar yaşayacağına, endişe ve kaygılarınızın yersiz olduğuna yorulmaktadır.

Rüyada kolların kesildiğini görmek güzel işlere ve hayırlı çalışmalara imza atılacağına, başarısının ve mutluluğunun artacağına delalet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments