Rüyada birinin kollarının kesildiğini görmek

Rüyada birinin kollarının kesildiğini görmek atılan adımların kısa sürede başarıya ulaşacağına, eş, dost ve akrabalar ile bazı ortaklıklar yapılacağına, güzel günlerin yakında olduğuna, kıskanılacak projelere imza atılacağına ve hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, hiçbir eksiğinin bulunmayacağına, bolluk içinde yaşamanın keyfini süreceğine, dertlerinin unutulacağına, el attığı bütün işlerde başarıya ulaşacağına, işlerin açılacağına, sorunların ve sıkıntıların aşılacağına, yeni bir işe girileceğine, uzun süre bu kara günlerin etkisinde kalacağına ve acısının da kolay kolay dinmeyeceğine, çevresinin kendisi gibi varlıklı kimselerle dolacağına, bir sebeple hiç olmadığı kadar zor durumlara düşeceğine işaret eder.

Rüyada birinin kollarının kesildiğini gördüyseniz:

  • Yalnız bir erkekseniz gözünüze kestirdiğiniz kadını elde edebilirsiniz.

Rüyada kardeşinin kolunun kesildiğini görmek sevilen bir kişi tarafından bir haksızlığa uğranılacağına, iş yaşamında da aile ile ortaklı ticaret yapılacağına yorulur.

Rüyada kolunun kesileceğini görmek kötü giden işlerin düzeleceğine, bir sebeple iş hayatında zor günler geçireceğine alamet etmektedir.

Rüyada kolun kesilmesi görmek eşini de kendisi istediği gibi yönlendireceğine, huzurlu ve mutlu bir hayata ve çok hayırlı evlatlara sahip olunacağına yorulur.

Rüyada kol kesilmek yatırımlarının kendine istediği getiriyi kazandıracağına, işinin gücünün rast gideceğine, bereketin eksileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kolu kesildiğini görmek çok sevileceğine, eline geçen kazancı kendi işini kurmak için kullanacağına, çok mutlu olacağı ve kendisini çok iyi hissedeceği bir döneme gireceğine yorulmaktadır.

Rüyada sağ kolunun kesildiğini görmek rüya sahibinin yeteneğini, becerilerini ve bilgisini kullanarak kendi işini kuracağına, işlerinde kısa bir süre içinde çok büyük kazanç sağlayacağına tabir olunur.

Rüyada kolunun kesilmesi görmek zorlukların kolayca aşılacağına, uzun zamandan beri hayalini kurduğu şeylere herhangi bir zahmet çekmeden kısa zaman içinde kavuşacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kolu kesilmek çok hayırlı ve güzel haberler alacağına, mutlulukların her geçen gün daha da artacağına, şansın yaver gideceğine rivayet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments