Rüyada oğlunun kolunun kesildiğini görmek

Rüyada oğlunun kolunun kesildiğini görmek sevilen bir kişi olunması sayesinde her zaman insanların desteğine mazhar olunacağına ve zor zamanlar geçiren bir akrabaya yardım edileceğine, aile bireyleri ya da bazı akrabalar ile kurulan ortaklık ve yapılan işbirliği sayesinde çok büyük kazançlar elde edileceğine ve büyük bir mutluluk duyulacağına, aradaki bağların daha da sağlamlaşacağına, güzel ve refah bir geleceğe kavuşacağına, iş sahibi olacağına ve geleceği için yaptığı planları gerçekleştirmek için hayırlı ve güzel fırsatlar elde edeceğine, yüzünün kızaracağına, yaptığı işlerde eline geçen paranın artması sayesinde çok büyük bir zenginliğe kavuşacağına ve elindeki bu yeteneği çok iyi bir şekilde kullanması sayesinde kısa zaman içinde işinde yükseleceğine, halk arasında çok sevilen ve sözü dinlenen bir kişi olacağına ve iş hayatında çok iyi yerlere geleceğine delalettir.

Rüyada oğlunun kolunun kesildiğini gördüyseniz:

  • Yaratıcılığınıza güvenebilirsiniz.

Rüyada oğlunun kolunun kesildiğini görmek sevdiği kişilerden büyük ihanetler göreceğine ve bu olayların yanında bir de hastalık yaşayacağına, çok zor durumlar ile karşı karşıya kalacağına, büyük üzüntüler yaşayacağına, dertlerinin günden güne artacağına, aldığı borçları ödemekte çok büyük sıkıntılar çekeceğine delalet eder.

Rüyada oğlunun kesildiğini görmek gidilecek yönün belirleneceğine, kişinin kötü günler geçireceğine, düzeninin, huzurunun, keyfinin ve de sağlığının bozulacağına yorulur.

Rüyada oğlunun saçının kesildiğini görmek sıkıntıların yakın zaman içinde biteceğine, yeni siparişler alacağına delalet etmektedir.

Rüyada kolu kesilmek komşular ile girilecek olan bir tartışmadan ötürü büyük üzüntü duyulacağına, rüya sahibinin rahatlığa kavuşacağına alamet eder.

Rüyada başkasının kolunun kesildiğini görmek sahici ve kalıcı mutluluğu yakalayacağına, çok büyük mutluluklar ve sevinçler yaşanacak bir dönemin açılacağına delalet etmektedir.

Rüyada kolları kesilmek yeni yollara girileceğine, çok hayırlı bazı kişiler ile iş ortaklığı kuracağına yorulmaktadır.

Rüyada birinin kollarının kesildiğini görmek düşmanlarını yenilgiye uğratıp pek çok kişiyi de kıskançlık duygularına sevk edeceğine, hayatın temposunun yükseleceğine işaret etmektedir.

Rüyada birinin kolu kesilmek bazı büyük kişilerden elinde bulunan iş için çeşitli teklifler alacağına, tüm sorunlarına rağmen çalışmayı sonlandıracağına yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments