Rüyada iki kolunun kesildiğini görmek

Rüyada iki kolunun kesildiğini görmek çok yüklü miktarda bir kazanca sahip olacağına ve rahata ereceğine, bir anda büyük fırsatlar elde edileceğine ve evlat sahibi olunacağına, kısmetlerin günden güne artacağına, şansının ve bahtının açılacağına, hayatının güzelleşeceğine, başarılarının her geçen gün artacağına, işine gösterdiği özen ve hürmet sayesinde çok daha iyi yerlere geleceğine, diğer taraftan bu kişiler ile farklı mecralarda büyük bir tartışmanın yaşanacağına ve gereken kişilere gereken cezaların verileceğine, zengin olmak için suç işlemekten de çekinmeyeceğine tabir olunur.

Rüyada iki kolunun kesildiğini gördüyseniz:

  • Size yeni bir iş teklif edilmesi veya mevcut işinizde yeni sorumluluklar yüklenmeniz olasıdır.

Rüyada kol kesilmesini görmek uzun bir zamandan beri üzerinde çalışılan projenin hayata geçirileceğine, bir sebeple çok zor zamanlar geçireceğine, kendisini bu duruma düşüren kişiler ile irtibatını tamamen keseceğine, yaptıkları şeylerden ötürü rüya sahibinin büyük maddi ve manevi zararlara uğrayacağına alamet etmektedir.

Rüyada kol kesilmek hayırlı haberler alınacağına, mertebe, şöhret ve itibar kazanacağına, mesleğinde arka arkaya galibiyetler elde edeceğine yorulmaktadır.

Rüyada kolların kesildiğini görmek hayırlı bir kısmet ile evlilik yoluna girileceğine, çok büyük sevinç ve mutluluk yaratacak bir haber alınacağına, bir sebeple rüyayı gören kişinin çok sinirleneceğine alamet etmektedir.

Rüyada kendi kolunun kesildiğini görmek şüpheli bir olay yaşanacağına, bolluk içinde bir hayat yaşanacağına, tatsızlıkların aşılacağına, dertleri biteceğine rivayet etmektedir.

Rüyada birinin kollarının kesildiğini görmek gözyaşlarının dineceğine, yüzünün güleceğine, umutlarının tazeleneceğine, ruhunun şifa bulacağına, mallarının ve parasının artması sayesinde zenginliğinin de çoğalacağına işaret etmektedir.

Rüyada iki kolunun kesildiğini görmek keyifleneceğine ve sevdiği kişi ile baş başa olup uzun saatler geçireceğine, yaşamının büyük bir lüks içinde geçeceğine inanılır.

Rüyada kolunun kesileceğini görmek eline geçen kazancın bereketsiz olacağına, kısmet kapılarının hiç kapanmayacağına tabir olunur.

Rüyada kollarımın kesildiğini görmek yaşayacağı her güzellik için allah’a şükran borçlu olacağına, uzun zamandan beri hayal ettiği ve elde ettiği zaman büyük bir başarıya ve hayırlı kazançlara sahip olacağı şeyleri alacağına delalet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments