Rüyada kendi kolunun kesildiğini görmek

Rüyada kendi kolunun kesildiğini görmek kazancının ve canın güvence altında olacağına, yepyeni ve hayırlı iş kapıları açılacağına, rüyayı gören kişinin artık kaderinin yüzüne güleceğine, yokluğa, darlığa düşeceğine, çok büyük zenginliğe sahip olacağına, kişinin rızkını kazanmak için hiçbir zaman zorlanmayacağına, çok büyük işler gerçekleştireceğine, malını ve parasını sağlama alacağına rivayet eder.

Rüyada kendi kolunun kesildiğini gördüyseniz:

  • Amacı sizi etkilemek olan kişiler için çok fazla şey yapmamanızda veya gereğinden fazla verici olmamanızda fayda var.

Rüyada kolun kesildiğini görmek kurulu düzeni olacağına, sporla ilgili bazı aktivitelerin gerçekleştirileceğine, yapılan iyilikler sayesinde çok sıkı dostluklar kurulcağına alamet eder.

Rüyada kolunun kesildiğini görmek yapılan hatalardan ötürü zarar edileceğine, yakın bir akrabadan kötü bir haber alınacağına, yakın bir arkadaş tarafından yarı yolda bırakılacağına, kötü niyetli bir kişinin çıkaracağı bir dedikodu ile uğraşılacağına ve manevi olarak sıkıntılı bir dönem geçirileceğine yorulur.

Rüyada kol kesilmesi görmek zor durumlardan çabucak sıyrılacağına ve içinde bulunduğu zararları ve borçları bitireceğine, büyük yatırımlar gerçekleştirileceğine ve elde edilen kazançlar sayesinde bir işe sahip olunacağına alamet eder.

Rüyada kolun kesileceğini görmek teklif götürdüğü bir arkadaşının kabul etmesi sayesinde büyük başarılar kazanacağına, ele geçen bir miktar kazancın geldiği gibi gideceğine yorulur.

Rüyada başkasının kolu kesilmek yaptığı işler sayesinde kazanç elde edeceğine, iş hayatında ya da sosyal hayatında sıkıntı yaratacak durumlara düşeceğine, parasal açıdan çok büyük problemler ve sorunlar yaşayacağına delalettir.

Rüyada sol kolun kesildiğini görmek çok güzel ve hayırlı işlere gireceğine ve herhangi bir hastalık ile bir sorun yaşamayıp çok sıhhatli olacağına, uğrayacağı çok büyük maddi ve manevi zararın yanısıra her zaman doğru ve güzel şeyler ile anılan adının lekeleneceğine ve aile hayatında çok büyük tartışmaların ve neredeyse ayrılıkların yaşanacağına delalet etmektedir.

Rüyada sol kolunun kesildiğini görmek hayırlı kişilerle bir araya geleceğine, çok zarar göreceğine, çok büyük üzüntüler yaşayacağına delalet etmektedir.

Rüyada başka birinin kolunun kesildiğini görmek büyük çalışmalar gerçekleştirerek hiç olmadığı kadar başarılı olacağı bazı işlere gireceğine, yaşadığı yokluğun biteceğine inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
4 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
....

Salam ruyamda kendi sag kolumum dirsekden yuxari yerinin kesik oldugunu, parcalandigini gordum

Cemil

Ruyamda kendi sağ kolumun kesikolduğunu gordüm sonrada kolumun kesik olmadiğinida gördüm ne anlama gelir ?