Rüyada sağ kolunun kesildiğini görmek

Rüyada sağ kolunun kesildiğini görmek yakın zaman içinde üzüntü duyulacak bazı olaylar yaşanacağına, ortaya konulan bir çalışmaya zarar vereceğine, ihanet edeceğine ve aile hayatında tartışmalara neden olacağına, yakın bir akrabanın desteğinin alınacağına, nimet bolluğu yaşayacağına, çalışmalarının hayal ettiği takdiri toplayacağına, verilecek kararlar doğrultusunda uzun zamandan beri yapılamayan çalışmaların tamama erdirileceğine, sevinçli ve müjdeli haberler alınacağına, çok hayırlı ve güzel gelişmeler yaşayacağına, uzak bir yerden kötü haberler geleceğine tabir olunur.

Rüyada sağ kolunun kesildiğini gördüyseniz:

  • Bazı şeyleri denemeden bilmek veya anlamak imkansızdır.

Rüyada sağ kolunun kesildiğini görmek iyi geçim halindeki kişilerle arasının açılacağına, olayın iş hayatını kötü bir şekilde etkilemesinden ötürü çok büyük maddi zarara uğranacağına işaret etmektedir.

Rüyada sağ ayağının kesildiğini görmek eline yüklü miktarda para geçeceğine, muradın olacağına işarettir.

Rüyada sağ elinin kesildiğini görmek hayallerindeki eve sahip olacağına, yeni bir sayfa açacağına ve huzurlu bir yaşam süreceğine, rahat edeceği ve mutlu olacağı kadarına sahip olabileceğine işarettir.

Rüyada sağ elin kesildiğini görmek mutlu olmanın yollarını bulacağına, sevinçten deyim yerindeyse havalara uçacağına yorulur.

Rüyada sağ kolunun olmadığını görmek daha önce uğranılmış olan zararın kısa zamanda kapatılacağına, dost ya da akrabalarından biri ile büyük bir iş yapacağına işarettir.

Rüyada sağ koldan vurulmak hayatındaki engelleri ve aksilikleri de yok etmiş olacağına, hayatının da istediği gibi yürüyeceğine alamet etmektedir.

Rüyada sağ kolunun koptuğunu görmek verilen sözlerin yaşanack sorunlar yüzünden gerçekleştirilemeyeceğine, elinde bulunan imkânlar sayesinde çok rahat edeceği bir döneme gireceğine, zor zamanlar geçiren bir dosta yardımcı olunacağına yorulur.

Rüyada sağ kol görmek uğrayacağı çok büyük maddi ve manevi zararın yanısıra her zaman doğru ve güzel şeyler ile anılan adının lekeleneceğine ve aile hayatında çok büyük tartışmaların ve neredeyse ayrılıkların yaşanacağına, hayatındaki kişilerden ihanet göreceğine delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments