Rüyada kol bileğinin kesildiğini görmek

Rüyada kol bileğinin kesildiğini görmek çok büyük ve zor durumlar ile karşılaşacağına, sevdiği kişilerle büyük mutluluklar yaşayacağına, sıkıntılarının ve üzüntülerinin sona ereceğine, hayırlı ve bol kazançlı çalışmalar gerçekleştirileceğine, işle ilgili çok büyük bir ortaklık kurulacağına, sevdiklerinin hayır ve dua ettiğine, eline güzel fırsatların geçeceğine ve hiçbir eksiğinin ve derdinin de kalmayacağına, gülen yüzünün de solacağına, düşmana karşı mahcup olmayacağına, ancak bu kişi ile olan işin sona ermesi ile sorunların ortadan kalkacağına, kazançlı bir döneme girileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kol bileğinin kesildiğini gördüyseniz:

  • Iş yerinizde olası bir tartışmaya karşı dikkatli olun.

Rüyada kol bileğinin kesildiğini görmek sevilen kişiler ile kurulan iş ortaklığı sayesinde iş dünyasında çok iyi bir noktaya gelineceğine, sıkıntıların ve sorunların yakın zaman içinde çözüme kavuşacağına, garanti ve sürekli olacak başarı ve kazanç elde edeceğine işaret eder.

Rüyada el bileğinin kesildiğini görmek sağlığının yerine geleceğine, kişinin ihtiyacı olan çarelere, çözümlere ve şifaya da kavuşacağına, hayatından nefret duygusunu atacağına delalet etmektedir.

Rüyada ayak bileğinin kesildiğini görmek sorunların eşle oturup konuşularak çözüme kavuşturulacağına, çok sorunlu günler geçireceğine, buna rağmen işlerinin bir türlü düzeleceğine, gün geçtikçe daha zor zamanlara girileceğine, iş hayatında bir türlü istenen atılımın yapılamayacağına alamet etmektedir.

Rüyada bileğinin kesilmesini görmek dedikodu yapan bir kişinin haneden uzaklaştırılacağına, kolay ve eğlenceli bir hayat geçireceğine, geçim sıkıntısına düşmeyeceğine, dünya nimetlerinin hiç birinden mahrum kalmayacağına işaret etmektedir.

Rüyada el bileğinde yara görmek aksiliklerle uğraşılan bir dönemin biteceğine, hayır işleri ile uğraşılacağına, zararlı bir işin ortasında kalınacağna, aşılan engellerin tekrar başgöstereceğine alamet etmektedir.

Rüyada kendi bileğini kestiğini görmek hem de çok üzüleceğine, rızkındaki artış sayesinde hem evini daha iyi geçindireceğine yorulur.

Rüyada başkasının bileğini kestiğini görmek daha önce hiç tadına varmadığı lezzetleri keşfedeceğine, üzerinde durmaya bile değmeyeceğine yorulmaktadır.

Rüyada bileği kesmek hastalıklarını yeneceğine, sorunlarını çözeceğine, rahata kavuşacağına, onlar sayesinde moral bulacağına işaret etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments