Rüyada kızın dudağından öpmek

Rüyada kızın dudağından öpmek çocukluktan beri hayali kurulan ve her zaman çok istenen şeylere ulaşılacağına ve çok güzel ve hayırlı bir hayat sürüleceğine, aile hayatında çok sevdiği kişilerden birinin çok acı bir haberini alacağına, düşmanlarından korkmak yerine, onları korkutmaya yönelik davranışları ve kendinden emin halleriyle hayatını istediği şekilde yöneteceğine, kendisini yüksek yetkiler ile üst mevkilere terfi ettirecek bazı çalışmalar ortaya koyacağına, doğru kararlar alarak iş hayatında değişiklikler yapacağına, cesaret gerektiren işlere gireceğine, başına gelen kötü olaylardan kısa bir zaman içinde kurtulacağına, hayırlı bir kısmet ile mutlu bir evlilik yapacağına, işlerinin çok iyi bir şekilde ilerleyeceğine, yardıma muhtaç olan herkese yardım edeceğine, rahat nedir öğreneceğine delalettir.

Rüyada kızın dudağından öpmek gördüyseniz:

  • Bazı hedeflerinize ulaşmanıza yardımı dokunacaksa yardım istemekten çekinmeyin.

Rüyada kızı dudaklarından öpmek hastalıkların şifa bulacağına, maddi ve manevi sorunların allah’ın izni ile zarar görmeden aşılacağına, yardıma muhtaç insanların yardım göreceğine, zor günler geçirileceğine, atılan adımların büyük bir sıkıntıya yol açacağına işaret eder.

Rüyada sevdiğin kızı dudaktan öpmek dert ettiği maddi sorunları ve bunlara bağlı olarak ortaya çıkan ailevi sorunları yakın bir zaman içinde çözeceğine, hem iş hayatında hem da sosyal hayatında iyi ve başarılı biri olacağına delalet etmektedir.

Rüyada bir kızı dudaktan öpmek ulaştığı başarıları ve elinde bulunan imkânları kıskanan kişiler tarafından bir dedikoduya malzeme edileceğine, zorluklarının biteceğine işaret eder.

Rüyada genç bir kızı dudağından öpmek ters giden durumların düzeltileceğine, sorunların bir bir çözüme kavuşacağına, arzu ettiği mutlu yuvaya sahip olacağına tabir olunur.

Rüyada bi kızı dudağından öpmek iş hayatında söz sahibi olacağı bir mevkinin kapısının açılacağına, her konuda şansın yaver gideceğine rivayet eder.

Rüyada sevdiğin kızı dudağından öpmek kazancının neredeyse yarı yarıya düşeceğine, tuttuğunu koparacak kadar çalışkan ve hırslı olacağına ve bu sayede aslında her insanın hakkı olan ama sadece kısmetli olanların sahip olacağı en güzel şeyleri elde edeceğine işaret etmektedir.

Rüyada bir kızı dudağından öpmek maddi zarara uğrayarak yokluğa ve darlığa düşeceğine, rahat ettiği bir döneme gireceğine yorulur.

Rüyada kızı dudağından öpmek hasret kaldığı güzel günlere, huzura kavuşabilmek için mücadelesine devam edeceğine ve bu önemli süreçte etrafında her zaman güvendiği, sevdiği insanların olacağına, dünü arkada bırakarak, yarınlara bakacağına işaret etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments