Rüyada kirli suya batmak

Rüyada kirli suya batmak bir sebeple çok kısa süre içinde parasal ve ruhsal olarak sıkıntılı bir döneme girileceğine, yapılan hata hakkında iş konusunda deneyim sahibi insanlardan yardım ve destek alınacağına, karlı yatırımlarının uzun vadede kendisine büyük kolaylık sağlayacağına, huzur, bolluk ve bereket geçireceğine, gelecekle ilgili isabetli kararlar vereceğine, nazara gelinecek başarılar elde edileceğine, kardeşlerden biri ile bir yolculuğa çıkılacağına, kişiye kalacak miras sayesinde tüm düşlerin gerçek olacağına, iş hayatında çok kişiye yarar getirecek bir adım atılacağına, hayırlı, bereketli ve rahat bir hayat yaşanacağına yorulur.

Rüyada kirli suya batmak gördüyseniz:

  • Egolar çatışıyor.

Rüyada kirli suya batmak yaşlılığında da rahat edeceğine, yaşamını tamamıyla olumlu yönde değiştireceğine, ona hayır getireceğine ve yüzünün gülmesine vesile olacağına delalettir.

Rüyada suya batmak kötü sözler sarf ederek kalp kırıklığına yol açılacağına, bir sebeple bütün çalışmalarının boşa gideceğine, büyük çabalarla geldiği mevkiden gönderileceğine, sevdiği kişiler ile birlikte girdiği ve büyük kazanç elde etmeyi umduğu işten çok büyük zarara uğrayarak çıkacağına işaret etmektedir.

Rüyada suyun dibine batmak huzurlu günlerin biteceğine, hastalıklarının iyileşeceğine, sorunlarının biteceğine, ferahlayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada lağım suyuna batmak hayırlı bir kısmetle evlilik yoluna girileceğine, iyi bir patron olacağına tabir olunur.

Rüyada ayağı suya batmak sadece keyif alacağı şekilde yaşayacağına, eşiyle arasında herhangi bir gizli saklı durumun kalmaması için her şeyi açık olarak konuşacağına yorulmaktadır.

Rüyada berrak suya batmak aile bireyleri ile mutlu bir hayata sahip olunacağına, endişe veren durumların düzeleceğine, aile hayatı içinde çok sevinçli haberler alınacağına rivayet etmektedir.

Rüyada çamurlu suya batmak huzur ve saadet bulacağına, aile hayatında ve iş hayatında çok büyük zorluklar yaşanacağına alamet eder.

Rüyada derin suya batmak hayatının bir anda allak bullak olacağına, kurulan bir yuvaya nifak tohumları ekilmesine rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments