Rüyada suya batmak

Rüyada suya batmak anlaşmazlıkların, düşmanlıkların ve nefretin yok olacağına, yaşamdan yana alınabilecek tüm tatları alacağına, hayallerine kavuşacağına, mutlu olacağına, rahat bir hayat süreceğine, rüya sahibi eğer bekâr birisi ise yakın hayırlı bir kısmet ile evleneceğine ama evli birisi ise çok büyük bir mutluluk yaşayacağına, çevresindeki kişilerden çok takdir göreceğine, erkeğin kendi organını ellediğini görmesi ise, elinden yüklü bir miktar para ya da mal çıkacağına, yakınları ile arasında büyük anlaşmazlıklar ve fikir ayrılıkları yaşanacağına, hem de kendisine manevi açıdan zarar vereceğine, çok hayırlı gelişmeler ile karşılaşılacağına tabir olunur.

Rüyada suya batmak gördüyseniz:

  • İlişkileriniz hakkında, insanlar olur olmaz dedikodular üretebilirler.

Rüyada çamurlu suya batmak huzur ve rahatlık sağlayacak bir ortam içinde bir yuva kurulacağına, herkesin parmakla göstereceği kadar başarılı bir iş hayatına kavuşacağına inanılır.

Rüyada berrak suya batmak yeniliğin kendisine iyi geleceğine ve şifa olacağına, hasretlerin ve çekilen maddi sıkıntının biteceğine alamet etmektedir.

Rüyada bulanık suya batmak aşırı hırs nedeni ile gözleri kapanan kişilerin sonunda büyük hatalar yapacağına, kimseye bu konuda ödün vermeyeceğine ve aldığı kararlar konusunda tutarlı davranacağına işaret etmektedir.

Rüyada temiz suya batmak kazancının düşeceğine ve hane içinde bir darlık yaşanacağına, deyim yerindeyse elinin döneceğine yorulmaktadır.

Rüyada arabayla suya batmak inancı doğrultusunda hareket eden ve ölmüşlerinin arkasından duasını esirgemeyen, hayattakiler için de iyilik yapmayı kendisine görev edinen biri olunacağına, işin zarar etmek üzere olduğuna ve yakın bir zaman içinde çok daha kötü olayların yaşanabileceğine delalet eder.

Rüyada kirli suya batmak güzel haberler alınacağına, yüzünün eskisi gibi güleceğine rivayet eder.

Rüyada derin suya batmak işlerin ve düzenin bozulacağına, hayırlı kapılara ulaşacağına yorulur.

Rüyada suyun dibine batmak problemlerini çözeceğine ve kendisine dert olan şeylerden kurtulup, huzur bulacağına, gönül kapılarının açılacağına yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments