Rüyada berrak suya batmak

Rüyada berrak suya batmak hayırlı ve büyük kazançlar elde edeceğine, yakın bir zamanda daha büyük işlere girmek için adım atacağına, yaşansa bile çok kısa süre içinde ve sıkıntı çkmeden çözüleceğine, kendisini kazanmaya odaklayacağına, aile içinde neşeli ve keyifli günlerin başlayacağına, yapılan işlerin büyük hayırlar getireceğine, rüyayı gören kişinin hanesine ve işine bolluk ve bereketin hâkim olacağına, kendini onlara karşı savunmakta zorlanacağına, onların bir dediğini iki etmeyeceğine, bazı başka desteklere kavuşacağına işaret etmektedir.

Rüyada berrak suya batmak gördüyseniz:

  • Duygularınızı kontrol altında tutmamanız yanlış anlaşılmanıza veya karşınızdaki kişileri yanlış anlamanıza neden olabilir.

Rüyada berrak suya batmak karşılaşılsa bile çok kısa bir sürede üstesinden gelineceğine, o kişiyle güzel günler geçireceğine alamet etmektedir.

Rüyada lağım suyuna batmak para ve mal kaybı nedeni ile zor günler yaşanacağına, iyi geçiminin biteceğine, insanlarla arasının açılacağına delalet etmektedir.

Rüyada temiz suya batmak yapılan hataların telafi edileceğine, işlerinin açılacağına, kardeşler arasındaki buzların eriyeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada suyun dibine batmak temiz saf bir adamla evlenebileceğine, uzun bir zamandan beri birlikte olduğu kişiden çok güzel bir teklif alacağına alamet eder.

Rüyada arabayla suya batmak kendisini ve başarılarını kıskanan insanlarla tartışma yaşayacağına, üzülmesine dahi gerek olmayacağına işaret eder.

Rüyada bulanık suya batmak yaptığı hayırların ve sevapların da amacına ulaşacağına, ailesinde huzurun egemen olduğuna ve kişinin ilim, irfan konularında sürekli olarak kendini geliştirmeye çalışacağına delalettir.

Rüyada kirli suya batmak aile bireyleri ile hiçbir şekilde konuşmayacağına ve neredeyse hasta olacak duruma geleceğine, manevi yönden çok büyük ferahlık yaşanacağına inanılır.

Rüyada ayağı suya batmak hayallerinin birer birer gerçekleşeceğine, başarılarının artacağına, uzun bir zamandan beri iş ile ilgili yapılmaya çalışılan iş anlaşmalarının allah’ın izni ile yapılacağına yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments