Rüyada derin suya batmak

Rüyada derin suya batmak bundan sonra çok daha dikkatli olacağına ve sorun ortaya çıkmadan müdahale edeceğine, böylece eline geçen bir miktar para sayesinde işlerini hiç olmadığı kadar iyi şekilde sürdüreceğine ve sevdiği kişileri de yanına alarak çok başarılı işlere imza atacağına, rüya sahibinin bu kişi ile usta çırak ilişkisi yaşayacağına ve bu kişi sayesinde çok büyük başarılar kazanarak çok üst mevkilere geleceğine, yaralayacağına ve küstüreceğine, maddi ve manevi olarak elinden gelen herşeyi yerine getireceğine ve akrabasının sırtından çok büyük bir yük alacağına, atılacak adımlar sayesinde çok büyük kazançlar elde edeceğine, yapılan çalışmaların sürekli artarak başarı sağlayacağına, gönlüne göre yaşamanın yollarını bulacağına, alınganlıkların hasıl olacağına işaret eder.

Rüyada derin suya batmak gördüyseniz:

  • Sıkıştığınız anda ise gevşeyip sakin kafayla düşünmeye çalışın.

Rüyada derin suya batmak çalışma hayatında çok yeni bir sayfa açacağı bir döneme gireceğine, kalbinin temiz olması, niyetlerinin de hayır taşıması sayesinde karşısına aksiliklerin, kötülüklerin, kaza ve belaların çıkmayacağına alamet etmektedir.

Rüyada çamurlu suya batmak kendisini çok büyük bir boşluğun içinde bulacağına, endişelerin bitip yerini mutluluğun alacağına rivayet eder.

Rüyada temiz suya batmak sevdikleri ile güzel bir hayat geçirecek kadar bir zenginliğe ulaşacağına, sorunlarından kurtulacağına, elindeki imkânları çok iyi değerlendireceğine, geçimini sağlamanın dışında, eline geçen paranın bir kısmı ile de geleceğine yatırımlar yapıp, ailesine daha güzel günler yaşatmak için uğraşacağına işarettir.

Rüyada suya batmak hayatın temposunun yükseleceğine, zararın bir türlü telafi edilemeyeceğine işaret eder.

Rüyada lağım suyuna batmak hayallerini ve arzularını gerçekleştireceğine ve çok mutlu olacağına, gücünü ve itibarını geri kazanacağına işaret eder.

Rüyada ayağı suya batmak herkesin dikkatinin çekileceğine, aldığı sorumlulukları yerine getirmek için her zamankinden daha fazla çalışacağına işaret eder.

Rüyada berrak suya batmak kazancının günbegün artacağına, elinde bulunan imkânlar sayesinde sıkıntılarının ve sorunlarının çok yakın bir zaman içinde sona ereceğine, endişe edilen durumların eş, dost ve akraba yardımıyla hayra dönüştürüleceğine rivayet eder.

Rüyada bulanık suya batmak hak yolundan uzaklaşacağına, sevdiği kişilerin vereceği destekle çok hayırlı kazançlar elde edeceğine inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments