Rüyada ayağı suya batmak

Rüyada ayağı suya batmak gerçekleştireceği çalışmalar ve ortaya koyacağı işler sayesinde çok dikkat çekeceğine, tartışmaların kavgaya döneceğine ve bu yüzden sevdiği ve değer verdiği birisi ile çok büyük bir ayrılık yaşayarak çok büyük bir üzüntü duyacağına, kendine olan güvenini ve inancını yerine getireceğine, kendisine yardın etmedikleri için en yakın arkadaşlarına bile küseceğine ve artık sadece kendisine uygun bir hayat yaşayacağına, sıkıntılı bir dönemden geçeceğine, hayatı içinde ister istemez bazı kritik durumlar ile karşılaşacağına, geçimden, paradan ve maldan yana sıkıntı yaşamayacağına, kimseye el açmak zorunda kalmayacağına ve hep alın terini yiyeceğine, eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendirip kazancını arttıracağına delalet eder.

Rüyada ayağı suya batmak gördüyseniz:

  • Tanışacağınız birisinden ani bir yaklaşım görebilirsiniz.Hayatın size sağlayacağı zevklerin tadını çıkartmaya bakın.

Rüyada ayağı suya batmak kendisi ile ilgili olarak çıkan bazı dedikodulara karşı sevdiklerini korumak için bazı tatsız olaylar yaşayacağına, çekilen bir çilenin maddi olarak büyük bir zarar verdikten sonra sona ereceğine ve sosyal hayatta sevilen bir kişi ile yola çıkılacağına yorulmaktadır.

Rüyada ayakları çamura batmak iş dünyasında çok büyük bir prestij yakalayacağına, başarıları ve kişiliği ile adından söz ettireceğine, yarar getirecek bir çalışmaya ortaklık edileceğine inanılır.

Rüyada ayağı çamura batmak sürpriz gelişmelerin arka arkaya geleceğine, sırtındaki ağırlığın ve yükün azalacağına, yüz güldürecek sonuçlar elde edeceğine yorulur.

Rüyada ayağına birşey batmak suç işleyeceğine, pişmanlık duyacağı kararlar alacağına, bolca romantizm olan yeni bir ilişkiye başlanacağına alamet etmektedir.

Rüyada ayağa diken batmak maneviyata daha çok önem verileceğine, kötü bir kişinin yaptığı üçkağıtlardan ötürü pişman olacağına yorulur.

Rüyada ayağına cam batmak ailesine daha iyi yaşam koşulları sağlayabilmek adına işlerini büyütmek için mücadele vereceğine, yaşanan rahatsızlıkların son bulacağına delalettir.

Rüyada bulanık suya batmak kötü kişilerle karşılaşarak onların gazabına uğrayacağına, uzun bir süreden beri muzdarip olduğu hastalıktan kurtulacağına alamet eder.

Rüyada yağmur suyuna batmak can ve mal güvenliğini kaybedeceğine, dileklerin ve duaların kabul olacağına, hastalıkların biteceğine delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments