Rüyada suyun dibine batmak

Rüyada suyun dibine batmak keyfin bozulacağına, elindeki avucundaki her şeyi kaybedeceğine, yapılacak bir hata yüzünden iş hayatında büyük bir prestij kaybı yaşanacağına,sorunların üstüste geleceğine, ortalığın karışacağına, sevgi ve birlik içinde yaşayan kişilerin arasına düşmanlık gireceğine, strese gireceğine, çok yoğun çalışacağına, uğradığı haksızlığın düzeltileceğine, cebinden önemsiz bir sebepten ötürü çıkan paranın katbekat daha fazlasını kazanacağına, zor zamanların geride kalacağına ve sağlık sorunlarının kısa süre içinde tedavi edileceğine, onunla yaşamını birleştireceğine delalettir.

Rüyada suyun dibine batmak gördüyseniz:

  • Geçmişe bağlı olaylar duygusal huzursuzluklar yaratabilir.

Rüyada suyun dibine batmak sevdiği kişilerin sorunlarının zaman içinde sona ereceğine, yardım için kurulan bir kuruma destek olunacağına alamet eder.

Rüyada yerin dibine batmak yaşamının çok lüks bir hale geleceğine, hayallerinin tek tek gerçekleşmeye başlayacağına, ne yapsa, ne etse de yaptığı hatayı telafi edemeyeceğine alamet etmektedir.

Rüyada denizin dibine batmak tarımla uğraşanların bereketli bir dönem geçireceklerine ve kazançta artış olacağına, insanlardan uzaklaşılacağına işarettir.

Rüyada suda dibe batmak özellikle ticaretten yana hak ettiğini alamayacağına, maddi olarak zarar edeceğine, malının ve parasının da hiç olmasına neden olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada dibe batmak ömür boyu başarılı olacağına, sevineceğine, iyi hissedeceğine ve gönül hoşluğu yakalayacağına alamet eder.

Rüyada denizde dibe batmak mevki edineceğine, hoş bir sürprizle karşılaşılacağına işaret etmektedir.

Rüyada çamurlu suya batmak ardı ardına sıkıntıların baş göstereceğine, üzüntülü geçen günlerin çok yakın zaman içinde sona ereceğine delalet eder.

Rüyada temiz suya batmak sıkıntılı ve üzüntülü zamanların sona ereceğine, manevi olarak çok güzel ve huzurlu bir döneme girdiğine ve yakın bir zaman içinde daha iyi yerlere geleceğine işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments