Rüyada kırışıklık görmek

Rüyada kırışıklık görmek iş hayatını baltalayacak bir kişi yüzünden iş hayatının sona ereceğine, bazı borçlar yüzünden prestij kaybı yaşanacağına, borçlanacağına, geçim sıkıntısı içine düşeceğine, elde ettiği kazanç ve şöhreti sayesinde büyük bir servete sahip olacağına ve çok rahat ve huzurlu bir hayat süreceğine, hayatında çok güzel değişimlerin  ve gelişmelerin yaşanacağına, allah’a yakınlaşmak için sevap işlerinden geri kalmayacağına, ancak daha sonra sorunların aşılacağına, günden güne daha artan başarılar kazanacağına, mutlu, huzurlu günlerin uzaklaşacağına işaret eder.

Rüyada kırışıklık gördüyseniz:

  • Dahi tarafınızı kullanmanız durumunda istediğinizi alabilirsiniz.

Rüyada kırışık yüz görmek elde bulunan imkânların artacağına, hedeflere ulaşılacağına, kazancın her geçen gün daha da çoğalacağına, işlerin açılacağına, muradın gerçekleşeceğine, iş alanında atılım yapmakta gözü pek davranılacağına delalettir.

Rüyada kırışık ceket görmek kendisini ailesine vereceğine, iyi niyetli görünen kişilerin ilişkinize müdahale etmeye çalışarak aranızı açmaya çalışacağına alamet eder.

Rüyada kırışık gömlek görmek sevdiği bir kişi ile girdiği büyük bir çalışma içinde çok hayırlı kişiler tanıyacağına, yeni yerler göreceğine, değişik insanlarla karşılaşacağına delalet etmektedir.

Rüyada kendi yüzünü kırışık görmek çok büyük kazanç elde edileceğine, sorunların kısa bir zaman içinde çözüleceğine, bazı aile bireyleri ile birlikte çok hayırlı bir işe girileceğine ve rakiplerin üzülmesini sağlayacak bir adım atılacağına, sağlığının yerine geleceğine yorulur.

Rüyada birinin yüzünü kırışık görmek platonik olarak ilgi duyduğu birisine açılacağına, sorunlarını unutacağına delalet etmektedir.

Rüyada kırışık el görmek sevinçli bir haber alınacağına, dargınların ve kırgınların barışacağına, kötülerin uzaklaştırılacağına, kardeşlerin arasındaki tartışmaların sona ereceğine, sağlığının, işlerinin ve düzeninin bozulacağına, iyi halinin kalmayacağına, kazancındaki ve evindeki bereketin eksileceğine işaret eder.

Rüyada yüzünde kırışıklık görmek aile hayatında birlik ve beraberlik içinde olunacağına, daha rahat şekilde tüketim yapacağına yorulmaktadır.

Rüyada kırışık perde görmek sağlık problemleri yaşamayacağına, artık çok daha huzurlu ve mutlu bir hayata kavuşacağına yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments