Rüyada kendi yüzünü kırışık görmek

Rüyada kendi yüzünü kırışık görmek çok üzüntülü yollardan geçeceğine, çok büyük sorunlar yaşanacağına, parasal olarak gitgide daha kötü bir hale düşüleceğine, sevdiği kişilerden birinin başının sıkıştığı ve zor duruma düştüğü bir durumda yardımına koşacağına, daha sonra iş hayatı içinde çok zor işler ile karşılaşıldığında aranan kişi olacağına, karşılaşılan hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, sevinç ve mutluluk dolu günler yaşanacağına, sevilen kişilerle aranın bozulacağına, fakirliğinin biteceğine, mal ve varlık sahibi olacağına, bir sebeple yaşanacak en ufak bir tartışmanın bile çok büyük bir kavgaya dönüşeceğine, hiçkimsenin bu duruma müdahale edemeyeceğine ve araya girmeye çalışan aile büyüklerinin de kalbinin kırılacağına işaret eder.

Rüyada kendi yüzünü kırışık gördüyseniz:

  • Çabuk karar verebilir, kararlarınızı çabuk yürürlüğe koyabilirsiniz.

Rüyada birinin yüzünü kırışık görmek özel hayatında mutluluğu yakalamasına, çok hayırlı kazançlar elde edeceğine, en yakın zamanda çok iyi haberler alacağına tabir olunur.

Rüyada yüzünde kırışıklık görmek zarar edilen bir olayın kısa süre içinde düzgün bir şekilde gerçeğe döneceğine, eksiklerini kapatacağına ve bu sayede hayatını daha kolay hale getireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada yüzünün kırışık olduğunu görmek yaşadığı stresin biteceğine, yaşanan kötü durumların düzeleceğine işarettir.

Rüyada kendi yüzünü kırışık görmek yokluğun biteceğine, sorunlarının, sıkıntılarının ve dertlerinin biteceğine, yüzünün güleceğine, kazançtan yana kısmetinin çoğalacağına rivayet eder.

Rüyada kırışık yüz görmek çok kazançlı ve hayırlı işlere gireceğine ve el attığı her işte kendisi için hayırlı olacak şeyler ile karşılaşacağına, arzularını, beklentilerini ve amaçlarını yerine getireceğine, doğru yatırımlar yapacağına rivayet eder.

Rüyada yüzünde kırışık görmek işlerin düzelmesi için yeni bir yol seçileceğine, kurulmuş olan bir ortaklığın zarar getirdiği fark edildiği anda feshedileceğine ve uğranılan zararı düzeltmek için epey uğraşılacağına, borçlanacağına, işini kaybedeceğine delalettir.

Rüyada yüzü kırışık görmek hayatını düzene sokmak için yapacağı şeylerin ters tepeceğine, rüya sahibinin işe girmesi ile birlikte çok rahat edeceğine rivayet eder.

Rüyada yüzünü kırışık görmek psikolojinizi düzeltecek gelişmelere, uzun yıllardan beri sakladığı ve en yakınındaki kişilere bile anlatmadığı sırlarının açığa çıkacağına, bu sebeple bazı problemlerin başgöstereceğine işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments