Rüyada birinin yüzünü kırışık görmek

Rüyada birinin yüzünü kırışık görmek zararlı bir alışkanlığın terkedileceğine ve hayırlı bir yola çıkılacağına, huzuru yakalayacağına, tamamen din ile ilgilenerek dünya işlerini arkasında bırakacağına, kendisini çok iyi hissedeceğine, büyük maddi ve manevi kazançlar elde edileceğine, ailesinin kendisiyle gurur duyacağı işler yapacağına, kişinin utancından sosyal ortamlardan uzak duracağına, başarılı adımlar atacağına yorulur.

Rüyada birinin yüzünü kırışık gördüyseniz:

  • Bir plan ya da projenizde garip bir karışıklık söz konusu olabilir.

Rüyada yüzü kırışık görmek anne ve babanın tartışmasına tanık olunacağına, iş kaybı yaşanacağına, şansın bir türlü dönmeyeceğine, sorunların ardı arkasının kesilmeyeceğine, maddi ve manevi zarara uğranacağına yorulmaktadır.

Rüyada kendi yüzünü kırışık görmek yolunun açık olacağına, eş, dost ve akrabalarla güzel günler görüleceğine işaret eder.

Rüyada kırışık yüz görmek rahatını kaçıracak ve uykusuz geceler geçirmesine sebep olacak olaylar yaşayacağına ve çok sevecen ve hoşgörülü bir kişi olmasına rağmen etrafındaki insanlara olan güveninin biteceğine, yöneticilerinse bolluk, bereket ve zenginlik içinde bir yaşam süreceğine yorulmaktadır.

Rüyada yüzünde kırışık görmek işle ilgili yapılan görüşmelerin sonuçsuz kalacağı, iş hayatında hayırlı ve çok büyük miktarda kazanç sağlanacağına, bu sayede refah içinde yaşanacağına ve mutlu ve huzurlu bir hayat sürüleceğine alamet eder.

Rüyada yüzünde kırışıklık görmek çalışkanlığı ve dürüstlüğü ile herkesi hayran bırakacağına, toplumdaki yerinin sağlamlaşacağına ve yine toplumun önde gelen ender isimleri arasına gireceğine işarettir.

Rüyada yüzünün kırışık olduğunu görmek kırgınlıkların ve kızgınlıkların geçeceğine, yıpratıcı ve zor da olsa illaki atlatılacağına tabir olunur.

Rüyada yüzünü kırışık görmek bazı kötü niyetli kimseler tarafından yalan yanlış bilgiler verilerek kandırılmaya çalışılacağına, iş hayatında bir dedikoduya malzeme olacağına yorulmaktadır.

Rüyada birinin yüzünü kırışık görmek çalışmaların yakın bir zaman içinde çok hayırlı sonuçlar vereceğine, yakın zamanda hayır, nimet ve berekete ereceğine işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments