Rüyada yüzünde kırışıklık görmek

Rüyada yüzünde kırışıklık görmek canını sıkan durumları ortadan kaldıracağına, kendisini üzen ve kıran kişilerden uzak duracağına ve çok daha rahat ve güzel günler geçireceğine, huzursuz bir ortamdan çıkılacağına, bolluk ve bereket içinde yaşayacağına, sofrasının hiçbir zaman aşsız kalmayacağına, elinin bolluk göreceğine, aile bireylerinin birbirine kenetleneceğine, kazancının yakın zaman içinde gitgide daha da azalacağına, hane içinde tartışmaların başgöstereceğine, sıkıntılarını bu sayede ortadan kaldıracağına, çok rahat ve huzurlu bir hayata kavuşacağına, eline geçen her işi hayırlı bir şekilde gerçekleştireceğine delalet eder.

Rüyada yüzünde kırışıklık gördüyseniz:

  • Aşırı tepkiler uzlaşılması farklılıkları doğurabilir.

Rüyada yüzü kırışık görmek kısa zamanda büyük bir kazanç getirecek bir planın takip edileceğine ve deneyim kazanılacağına, maddi anlamda da gelirinin ve malının artacağına işarettir.

Rüyada yüzünü kırışık görmek insanlar arasında iyi anılır olacağına, çok endişeli ve çok üzüntülü durumlardan kurtulmak ve iş hayatından feraha çıkmak için çok büyük çabalar göstereceğine delalet etmektedir.

Rüyada yüzünde kırışıklık görmek canını sıkacak ve epey üzüntü verecek bir durumla karşı karşıya kalınacağına ve saklı kalması gereken birçok şeyin özellikle sırların ortaya döküleceğine, sıkıntılarını ortadan kaldıracağına inanılır.

Rüyada yüzünde kırışık görmek keyif, neşe ve sağlıkla geçeceğine, şansın döneceğine, yaşanan bir hastalık varsa eğer kısa zamanda iyileşeceğine, çok rahat bir döneme girileceğine, çekemeyen kişilerin vermeye çalıştığı zararların boşa çıkacağına alamet etmektedir.

Rüyada kırışık yüz görmek başarıya giden yolda hiçbir engeli olmayacağına, her daim bereketli işler yapacağına yorulmaktadır.

Rüyada kendi yüzünü kırışık görmek akıl hocası olan birinden iş konusunda çok büyük yardım alınacağına, hiç beklenmedik bir durumla yüzleşileceğine delalet etmektedir.

Rüyada yüzünün kırışık olduğunu görmek ayıplanacağına, kendini doğru yolu bulmaya vereceğine rivayet eder.

Rüyada birinin yüzünü kırışık görmek hayırlı ve karlı fırsatlar elde edeceğine, geçim sıkıntısına ve yokluğa düşeceğine alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments