Rüyada kırışık perde görmek

Rüyada kırışık perde görmek zinde kalacağına, atılacak adımlar ve gerçekleştirilecek çalışmalar sayesinde büyük ilerlemeler kaydedileceğine, maddi ve manevi olarak epey gelişme yaşanacağına, işinin ehli durumuna geleceğine, hayattan elini eteğini çekeceğine ve mutsuz olacağına, vaatlerin ve verilen sözlerin yerine getirilemeyeceğine ve sorun yaratacak bir projeye dâhil olunacağına, kolay ve geniş olanaklar içinde yaşayacağına, zorlukların, sıkıntıların ve umutsuzluğun sona ereceğine, epey zamandan beri üzerinde kafa yorulan bir çalışmanın kısa süre içinde hayat geçirileceğine, iş dünyasında yeni kapılar açılacağına, sevdiği kişiler ile mutlu olacağı bazı çalışmalar gerçekleştireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kırışık perde gördüyseniz:

  • Olumlu bakmanız durumunda herkesi memnun edecek sonuçlar ortaya çıkabilir.

Rüyada kırışık perde görmek derdin ve sıkıntının biteceğine, rüya sahibinin hayatına yeniliklerin geleceğine ve aradığı mutlu hayatın sahibi olmayı başaracağına, sevdiklerinin kendisini terk edeceğine işarettir.

Rüyada kırışık çamaşır görmek elinize geçecek paraların hızlı bir şekilde kaybolacağına, belalı kimselerle karşılaşacağına, başına tekin olmayan olayların geleceğine işaret etmektedir.

Rüyada kırışık ceket görmek uzak bir yerden gelecek iş teklifinin kabul edileceğine, kendisini çok zor durumların içinde bulacağına, elinde bulunan imkânları pek iyi bir şekilde değerlendireceğine işaret eder.

Rüyada kendi yüzünü kırışık görmek gereksiz bir harcama yapılacağına, tartışmalı ortamlara maruz kalacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kırışık el görmek zarar etme riskini en aza indireceğine, ana baba dualarının alınacağına rivayet eder.

Rüyada kırışık gelinlik görmek pişmanlık duyulan hataların düzeltileceğine ve sıkıntıların son bulacağına, karamsar ve umutsuz olacağına sonra da kafasındaki soru işaretlerine cevap bulacağına bu sayede korkularından, kuruntularından ve kafa karışıklığından kurtulacağına rahat edeceğine delalettir.

Rüyada kırışık kıyafet görmek parasının ve canın güvende olacağına, sorunlarının ve sıkıntılarının çok daha büyüyeceğine işaret eder.

Rüyada yüzünde kırışık görmek sıkıntılarını ve sorunlarını teker teker çözüme kavuşturacağına, uzun bir zamandan beri istenilen bir şeye sahip olunacağına, aile bireylerinin başını ağrıtan bir konunun çözüm bulacağına, hayırlı kazançlar elde edileceğine yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments