Rüyada kırışık ceket görmek

Rüyada kırışık ceket görmek ancak gireceği yolun da çetin olacağına, atılacak adımlar sayesinde işlerinin her geçen gün daha da artacağına, elinde bulunan imkânlar sayesinde çok rahat edeceği bir döneme gireceğine, zor zamanlar geçiren bir dosta yardımcı olunacağına, insanlardan uzak bir yerde içinde bulunduğu hayat ve yapmak istediği şeyler hakkında uzun uzun düşüneceğine, başarısız, mutsuz, hasta ve üzgün olacağına, geçim derdi, yokluk ve fakirlik nedir hiç bilmeyeceğine, dilediği gibi harcama yapacağına, işlerinin çok iyi gideceğine, karşısına çıkan kötülüklerden herhangi bir zarar görmeyeceğine delalet etmektedir.

Rüyada kırışık ceket gördüyseniz:

  • Ek gelir ihtiyacı da doğabilir.

Rüyada kırışık ceket görmek eğitimle ilgili bir konuda öğretmenlik yapılacağına, edilen duaların allah katında kabul göreceğine, yaşamın belli bir düzene oturacağına yorulmaktadır.

Rüyada kırışık pantolon giymek büyük bir maddi kayba uğranacağına, girilen bir işte beklenmedik bir zararla karşılaşılacağına,  uzun bir zamandan beri devam eden ve evlilikle noktalanacağı düşünülen bir birlikteliğin sona ereceğine, varolan sıkıntıların yerini mutluluğa ve sevince bırakacağına işaret etmektedir.

Rüyada kırışık para görmek kardeşlerin birlikte iş kuracağına, bankadaki hesabının büyüyeceğine delalet etmektedir.

Rüyada kırışık el görmek kafasına koyduğu her işte muvaffakiyet elde edeceğine, adını deyim yerindeyse altın harflerle yazdıracağına, yaşadığı sorunların kısa zamanda ortadan kalkacağına rivayet etmektedir.

Rüyada yüzü kırışık görmek kendisini çok sevdiği kişiler ile mutlu bir iş kararı verirken bulacağına, haneyi bolluk ve bereketin kaplayacağına rivayet eder.

Rüyada birinin yüzünü kırışık görmek uzunca bir süre bu durumun etkisi altında kalacağına, ortaklık yaptığı kişilerden çok büyük fayda sağlayacağına, bu kişiler sayesinde yeni bir çevreye gireceğine yorulur.

Rüyada kırışık elbise görmek maddi ve manevi olarak çok güzel günler görüleceğine, sahip olunan imkânların çok iyi kullanılacağına, herhangi bir zarar yaratmadan hızlı bir şekilde biteceğine delalet eder.

Rüyada beyaz kırışık gömlek görmek çok hayırlı işlere gireceğine, hayalini kurduğu ve kavuşmak için epey ter döktüğü bir işi kurmak için kazanç elde edeceğine, çalışmalarının bereketli bir şekilde ilerleyeceğine, şansının açılacağına, kazancını arttıracağına, sıkıntılarından ve sorunlarından resmi bir kurum sayesinde alınacak bir yardımla kurtulacağına, büyük bir ferahlık yaşanacağına, kısa bir zaman içinde çok farklı çalışmalar gerçekleştirileceğine alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments