Rüyada kırışık el görmek

Rüyada kırışık el görmek onları rahat ettireceğine, iyi zamanlar geçireceğine, yanlış işler yapacağına, elini attığı işlerden yana bir bir hayal kırıklığı yaşayacağına, ekmeğini rahat şekilde yeme imkanına sahip olacağına, durgunlaşacağına, umutlarına, hayallerine kavuşacağına, muradına ereceğine, rızık bolluğu içinde olacağına işaret eder.

Rüyada kırışık el gördüyseniz:

  • Aradığınız çözüm mücedele verdiğiniz yönde değil bambaşka bir kanalda olabilir.

Rüyada kırışık el görmek sabırla hayatına devam edeceğine, sorunların biteceğine rivayet eder.

Rüyada kırışık gömlek giymek sayılan ve sevilen bir kişi olunacağına ve üzüntü çekilen bir dönemin biteceğine, elinin bollaşacağına, rızkının genişleyeceğine delalettir.

Rüyada kırışık gelinlik görmek maddi açıdan çok kazanç getirecek ve yeni iş kapıları açacak bir döneme girileceğine, hayırlı insanlar ile tanışılacağına rivayet eder.

Rüyada kırışık gömlek görmek zalim ve kötü kişiler ile büyük tartışmalar yaşanacağına, hayırlı bir şekilde başlayan işlerin zarar verici bir hale geleceğine, hastalıklarının biteceğine, borçlarının da kapanacağına delalet eder.

Rüyada yüzünde kırışık görmek kötü haberler alınacağına, alınacak hayır duaları sayesinde kısmetin açılacağına işaret eder.

Rüyada yüzü kırışık görmek işlerin her geçen gün daha iyiye gideceğine, zararlı alışkanlıkların sona erdirileceğine işaret etmektedir.

Rüyada kırışık yüz görmek hayallerin kısa süre içinde gerçekleşeceğine, çok mutlu olacağına, ibadetlerini tam olarak yerine getireceğine işaret eder.

Rüyada kırışık perde görmek borçlarının bitmesi ile çok büyük bir mutluluk duyacağına, kıdem atlayacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments