Rüyada kırışık yüz görmek

Rüyada kırışık yüz görmek kendisini üzen konuların yakın bir zaman içinde çözüleceğine, müjdeli haberler ve beklenmedik teklifler alacağına, isteklerinin yerine geleceğine, işinde terfii alıp, kıdem atlayacağına, işlerinde büyük bir ferahlık yaşayacağına, verilen bir karar doğrultusunda hareket edilmemesinden ötürü çok büyük bir zarara uğranacağına ve rakipleri sevindirecek bir duruma düşüleceğine, sıkıntılardan yakın zaman içinde kurtuluşa erileceğine, eline geçen fırsatların kazançtan çok zarar getireceğine, hayatı boyunca hep sevileceğine yorulmaktadır.

Rüyada kırışık yüz gördüyseniz:

  • Sabırlı olun, doğru zaman geldiğinde hamlenizi yapabileceksiniz.

Rüyada birinin yüzünü kırışık görmek götürüsünün, getirisinden daha fazla olacağına, sevdiği bazı kişileri kıracağına ve bu yüzden uzun bir süre boyunca üzüntü çekeceğine yorulur.

Rüyada yüzünün kırışık olduğunu görmek ortaya koyacağı çalışmalar ile çok büyük bir başarı kazanacağına, sorunların son bulacağına, yaşanan sıkıntıların sona ereceğine rivayet eder.

Rüyada yüzünde kırışık görmek bunalıma gireceğine, başarısız olacağı duygusundan kurtulmaya çalışacağına, genç ve duru güzelliğinin bozulmayacağına yorulmaktadır.

Rüyada yüzü kırışık görmek ticarette öne geçeceğine, yapılan çalışmaların heba olacağına ve bir türlü başarı elde edilemeyeceğine alamet etmektedir.

Rüyada kırışık yüz görmek yapılan işlerin rağbet görmesi sayesinde kazancın katbekat artacağına, sıkıntıların yakın zaman içinde geçeceğine, yaptığı işi daha profesyonel kişilere tanıtacağına, yakın bir zaman alacağı bir destek sayesinde projelerini hayata geçireceğine delalet etmektedir.

Rüyada yüzünü kırışık görmek endişe edilen durumların ortadan kalkacağına, ne kadar daralsa da, morali bozulsa da, gelecekte daha dirayetli biri haline geleceğine delalettir.

Rüyada kendi yüzünü kırışık görmek enerjisinin ve verimliliğinin düşeceğine bu durumun çalışma hayatına olumsuz şekilde yansıyacağına, hayırlı kazançlar ve büyük başarılar kazanılması ile kişinin önünün açılacağına, bu sayede çok hayırlı ve büyük kısmetlerin ele geçeceğine alamet eder.

Rüyada yüzünde kırışıklık görmek sorun yaratan olayların çözüme kavuşturulacağına, atılan adımlar sayesinde çok iyi yerlere gelineceğine, bir sebeple bu durumlarla ilgili olarak daha sakin davranması gerektiğine, yakın zamanda tüm sorunlarından kurtulacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments