Rüyada kırılan tırnak görmek

Rüyada kırılan tırnak görmek hayal edilen eve kavuşulacağına, eğitim ve sağlık konularında büyük bir karar verileceğine, bu kararlara uyulacağına, çok daha iyi mevkilere gelineceğine ve yardıma muhtaç insanlara çok büyük yardımlar yapılacağına, tebrik edileceğine, ticaretinin uluslararası bir nitelik kazanacağına, kişinin yabancılarla büyük ve önemli işler yaparak hem zengin olacağına hem de kendi işini kurup yönetici konumuna geleceğine, düşmanlıkların biteceğine, ileride yaşanabilecek sağlık sorunları için çeşitli kontrollerden geçileceğine, işlerin düşeceğine yorulur.

Rüyada kırılan tırnak gördüyseniz:

  • Bazı kimseler için ya da bir insan için fedakarlık yapmak zorunda kalabilirsiniz.

Rüyada tırnak kırılmak büyük atılımlar gerçekleştirileceğine, büyük miktarda kazanç elde edileceğine, aile hayatında da çok huzurlu ve mutlu olunacağına, sorunlarının ve dertlerinin çözümü için bazı fırsatlar yaratacağına, sağlığı ile ilgili sorun yaşayan bir akrabasının tedavisini üstleneceğine alamet eder.

Rüyada tırnaklarının kırıldığını görmek kendisine tuzak kuranları fark edeceğine, rahatın kaçacağına işaret eder.

Rüyada el tırnağının kırıldığını görmek yüzünün hep güleceğine, sorunların ve sıkıntıların sona ereceğine, üzüntülerin yerini sevince bırakacağına inanılır.

Rüyada tırnağı kırılmak verilen kararların iyi sonuçlar doğuracağına, toplumun sevgisini daha fazla kazanacağına işaret etmektedir.

Rüyada tırnağının kırıldığını görmek çok büyük maddi zararlara uğrayacağına, sorunlarına karşı destek istediği kişilerden destek göremeyeceğine, yeni işler alacağına tabir olunur.

Rüyada tırnağı kırılmış görmek sahip olunan mal varlıklarına yenilerinin ekleneceğine, kalabalık bir aileye sahip olunacağına, atılacak adımlar sayesinde büyük ses getirileceğine, çevredeki insanlardan da destek alınacağına yorulmaktadır.

Rüyada ayak tırnağının kırıldığını görmek büyük atılımlar gerçekleştireceğine, ailesini kaybedeceğine inanılır.

Rüyada kırılan tırnak görmek borçlarınızı ödemede kolaylık yaşayacağınıza, kazancının artacağına, kurtulmak için bazı yollar deneneceğine,  parasal sorunların sürmesi ve durumların kötüye gitmesinden ötürü borcun ödenemeyeceğine ve bu yüzden maddi açıdan büyük parasal sıkıntıya girileceğine ancak bu durum yüzünden istenmeyen yollara sapılacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments