Rüyada tırnağı kırılmak

Rüyada tırnağı kırılmak gireceği işlerde alacağı başarılar sayesinde çok büyük işadamlarının dikkatini çekeceğine, iş hayatında büyük kazançlar elde edeceğine, çok uzun zamandan beri yaşanan endişeli bekleyişin sona ereceğine, yüzünün gülmesi için ihtiyacı olan kısmetlerin karşısına çıkacağına, mali açıdan çok iyi gelecek ve yeni bir iş kurulmasını sağlayacak bir projeye girileceğine, yapılan bir hatanın telafi edileceğine, zor zamanların ve tartışmaların geride kalacağına, amaçlarının gerçekleşeceğine ve ticaretinin hızlanacağına, büyük bir hayal kırıklığı yaşayacağına alamet eder.

Rüyada tırnağı kırılmak gördüyseniz:

  • Uygulanması gereken işler varsa, harekete geçin.

Rüyada tırnağın kırılmasını görmek gürültü patırtı ve huzursuzluk içinde geçeceğine, girdiği bir ortaklık sayesinde işlerini daha da büyüteceğine ve çok saygın bir iş markası olacağına delalet eder.

Rüyada tırnağı kırılmış görmek hayalindeki işi gerçekleştireceğine, az bir sermaye koyduğu işten büyük bir para kaldıracağına, çok rahat edeceği ve çok büyük mutluluklar yaşayacağı bir döneme gireceğine yorulmaktadır.

Rüyada el tırnağının kırıldığını görmek moralinin bozulacağına ve sinirlerinin de adeta bir yay gibi gerileceğine, her daim allah yolunda yürüyeceğine rivayet eder.

Rüyada tırnağını kırıldığını görmek dinine bağlı kalacağına, deyim yerindeyse başa bela olan bir kişinin başının altından çıkan bir sorunun daha fazla büyümeden çözüleceğine ve ebeveynler için çok önemli olan bir konuda adım atılacağına inanılır.

Rüyada tırnaklarının kırıldığını görmek gönlünün ferahlayacağına, şansının açılacağına ve özellikle de kısmetinden yana yüzünün güleceğine, çok iyi işler ortaya konacağına işarettir.

Rüyada tırnağı kırılmak moralinin bozulacağına, rahat edeceğine, büyük bir yükten kurtulacağına tabir olunur.

Rüyada tırnağının kırıldığını görmek bazı kişilerin ortaya atacağı dedikodulara çeşitli şekillerde malzeme olunacağına, arzu ve isteklerine de hasret bırakacağına işaret etmektedir.

Rüyada kırılmış tırnak görmek uğursuz kişiler ve olaylarla karşılaşacağına, sıkıntıya düştüğü anlarda hemen herkesin yardıma koştuğuna, maddi ve manevi açıdan hiçbir sıkıntı çekmeyeceğine, kısa zamanda çok iyi işlere imza atacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments