Rüyada ayak tırnağının kırıldığını görmek

Rüyada ayak tırnağının kırıldığını görmek her türlü engeli ve zorluğu aşacak kudrete sahip olacağına, günden güne kazancının artacağına, çok üzüntülü yollardan geçeceğine, alınacak hayırlı haberler ile zorlukların aşılacağına, bir elinin yağda bir elinin balda olacağı bir hayatı olacağına, çok bereketli ve bolluk içinde bir hayat sürüleceğine, hayırlı kısmetler ile tanışıp gönül işlerine devam edileceğine, tüm sorunların bu sayede teker teker sona ereceğine, haneyi bolluk ve bereketin kaplayacağına, karamsarlığa düşeceğine işarettir.

Rüyada ayak tırnağının kırıldığını gördüyseniz:

  • Hedefe ulaşmak için birleşme arzunuz da ön plana çıkıyor.

Rüyada ayak tırnağının kırıldığını görmek ancak daha sonra işlerinin yakın zaman içinde eskisinden de daha iyiye gideceğine, bunun da hayatındaki en isabetli karar olacağına işaret etmektedir.

Rüyada tırnak kırılmak bir sebeple etrafındaki bazı insanlar ile arasının açılacağına, yaptığı bu hatadan ötürü kendisini hiç affetmeyeceğine, hem kendisi için hem insanlar için çok büyük fedakârlıklar yapacağına delalet etmektedir.

Rüyada el tırnağının kırıldığını görmek hiç bilmediği bir işe gireceğine, hayır duaları alınacağına ve daha iyi yerlere gelineceğine yorulur.

Rüyada tırnağını kırıldığını görmek yeni ve daha dinamik bir hayat tarzını benimseyerek evini ve yaşadığı şehri değiştireceğine, maddi olarak çok büyük zararlara uğrayacağına yorulur.

Rüyada tırnağı kırılmış görmek düşmanların çok üzüleceğine, tüm eğitim hayatında üstün başarı belgesi alacağına, iş hayatında da keza aynı başarıyı devam ettireceğine işaret etmektedir.

Rüyada tırnaklarının kırıldığını görmek kasasının ağırlaşacağına, yaşamının lüks, konforlu ve rahat hale geleceğine, kendisiyle beraber sevdiklerinin de iyi yaşaması için elinden geleni yapacağına alamet etmektedir.

Rüyada tırnağı kırılmak işlerin düzene gireceğine, sorunların ve sıkıntıların aşılacağına işarettir.

Rüyada tırnağın kırılması görmek pişmanlığa, kişinin büyük fabrikalarda beyaz gömlekliler arasında olacağına veya aldığı iyi eğitimi doğru firmalarda değerlendirme şansı bularak hayal ettiği kariyer için her türlü iyi şartı ele geçireceğine tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments