Rüyada tırnağının kırıldığını görmek

Rüyada tırnağının kırıldığını görmek emeklerinin yarıda kalacağına, kendisini hayretler içinde bırakacak sözler işiteceğine, insanlar arasındaki saygınlığını yitireceğine, hayatındaki engellerin teker teker ortadan kalkacağına, attığı adımların kendisine sevinçli ve güzel olaylar olarak döneceğine, sağlığın bozulma noktasına geleceğine, endişelerinin ve üzüntülerinin son bulacağına ve bazı kötü kişiler tarafından kırılan kalbinin düzeleceğine, zamanla eline geçen paranın bereketinin artacağına yorulur.

Rüyada tırnağının kırıldığını gördüyseniz:

  • Bazı konularla zaman kaybetme eğilimindesiniz, sakın oyalanmayın.

Rüyada tırnağını kırıldığını görmek zevk içinde geçireceği hayat yüzünden sevdikleriyle arasının bozulacağına, fakir ve güçten düşmüş bir kimse olacağına, işyerini kapatacağına, iflas edeceğine yorulmaktadır.

Rüyada kırılmış tırnak görmek zenginlik sahibi olunacağına, yakın zaman içinde verilecek bir karar doğrultusunda yeni bir şehre taşınılacağına ve iş hayatında çok kazanç elde edileceğine, atılacak adımlar sayesinde iş ile ilgili konularda hep bir adım önde olunacağına alamet eder.

Rüyada tırnaklarının kırıldığını görmek sorunların kısa bir zaman içinde çözüleceğine, özellikle uzun zamanlar kişinin el açıp dua ettiği, olması için allah’a yalvardığı bir işin gerçek olacağına tabir olunur.

Rüyada kırılan tırnak görmek önemli bir şahsiyet olacağına, güç kaybedeceğine delalettir.

Rüyada tırnağı kırılmak daha sonra iş hayatına tekrar dönüleceğine, kurulan hayallerin deyim yerindeyse tek tek suya düşeceğine delalet etmektedir.

Rüyada el tırnağının kırıldığını görmek işlerinin bozulacağına, iyi geçim halindeki kişilerle arasının açılacağına, bütün aksiliklerin arka arkaya geleceğine, yüzünün güleceğine, sorunlarının çözüleceğine, hayallerinin gerçekleşeceğine ve ettiği duaların da kabul olacağına işarettir.

Rüyada tırnağın kırılması görmek yakın bir arkadaşın ihanetine uğranacağına ve aksiliklerin başgöstereceğine, bir arsa veya kirada olan evini satarak borçlarını ödeyip, temize çıkacağına tabir olunur.

Rüyada tırnağın kırılmasını görmek bir sebeple epey üzüntü yaşayacağına, farklı iş alanlarına yöneleceğine yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments