Rüyada tırnak kırılmak

Rüyada tırnak kırılmak insanlardan göreceği bazı kötülüklerden ötürü çok zor günler geçireceğine, mutluluğu, başarıyı, sağlığı ve zenginliği yakalayacağına, miras konularında sıkıntılar çıkacağına, sevdiği bir kişi ile yakın zaman içinde dünyaevine gireceğine ve çok fazla vakit kaybetmeden bir çocuk sahibi olacağına, sorunlarından ve içine düştüğü kötü durumlardan kurtulacağına, atılan adımlar sayesinde büyük mutluluklara kavuşulacağına, dargınların da yeniden bir araya geleceğine, bolluk ve bereket içinde olacağına delalettir.

Rüyada tırnak kırılmak gördüyseniz:

  • Parasal konulara yönelik daha farklı beklentiler içine girmeniz mümkün.

Rüyada kırılan tırnak görmek hayırlı bir birlikteliğin adımlarının atılacağına, iş hayatında sıkıntılı bir döneme gireceğine alamet eder.

Rüyada tırnak kırıldığını görmek huzur dolu günlerin yakın zaman içinde geleceğine, dargınlıkların ve çıkar çatışmalarının gireceğine işarettir.

Rüyada tırnağın kırılmasını görmek işlerin her geçen gün daha kötü bir hal alacağına, sınırlı bir kazanç getiren işin tamamen duracağına, sıkıntılı bir döneme girileceğine, yakın bir zamanda çok ses getirecek bir işe gireceğine yorulur.

Rüyada tırnak kırılmak çok rahat bir nefes alacağına ve çok huzurlu bir döneme gireceğine, çok üzüntülü yollardan geçeceğine ve kötü günler yaşayacağına işaret eder.

Rüyada tırnağı kırılmak çok büyük kazanç getirecek işlere girileceğine, yaşamında adeta mucize sayılacak gelişmelerin olacağına, allah’ın sayısız lütuflarını göreceğine delalet eder.

Rüyada tırnağı kırılmış görmek asılmış olan yüzünün gülmeye başlayacağına, işlerin açılacağına, sorunların ve sıkıntıların aşılacağına, yeni bir işe girileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada el tırnağının kırıldığını görmek çok iyi paralar kazanılacağına, herkes için etiketlerin fiyatının aşağı düşeceğine ve halkın geçim sıkıntısının azalacağına rivayet eder.

Rüyada ayak tırnağının kırıldığını görmek kabuslarla dolu geceler geçireceğine, işine ve ailesine daha bir sıkı sarılarak, hayatına kaldığı yerden çok daha güçlü şekilde devam edeceğine tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments