Rüyada tırnaklarının kırıldığını görmek

Rüyada tırnaklarının kırıldığını görmek maddi sıkıntılardan kurtulup, bolluk ve bereket içinde bir hayat süreceğine, yaşamını tamamıyla olumlu yönde değiştireceğine, işlerinin kısa bir sürede hiç olmadığı şekilde büyük bir düşüşe geçeceğine ve yakın zamanda kendisinin bile çok şaşıracağı ve sorun yaşayacağı bir işe karışacağına, iş hayatında bazı zorluklar yaşanılacağına, hasta kimselerin iyileşme sürecine gireceklerine, geçimsizliklerin bitip, aile içinde neşeli ve keyifli günlerin başlayacağına, hiçbir zaman parasız pulsuz kalmayacağına, çok rahat bir hayat yaşayacağına, sıfırdan aldığı bir işi en tepeye çıkartacağına ve iş hayatında çok büyük firmaların dikkatini çekeceğine, başına bazı üzücü hadiseler gelse de büyük problemlerle karşılaşmayacağına, büyük anlaşmalar gerçekleştireceğine ve çok zengin olacağına rivayet eder.

Rüyada tırnaklarının kırıldığını gördüyseniz:

  • Soğuk görünüşünüz altında aslında sert olmayan bir kalp taşıyorsunuz.

Rüyada tırnağın kırılması görmek yatırımlarının kendine önemli oranda kazanç getireceğine bu sayede elinin bolluğa kavuşacağına, kişinin yaşadığı olumsuzluklardan nihayet kurtulmaya başlayacağına işaret eder.

Rüyada tırnağının kırıldığını görmek sevdiği bir kişinin uzun zamandan beri arzuladığı bir şeyi kendisine hediye olarak vereceğine ve daha önce kaçırdığı bir fırsatın tekrar kapısını çalacağına, ortaklı işlere iştirak edileceğine işaret eder.

Rüyada tırnak kırıldığını görmek huzurun ve mutluluğun da bir ömür devam edeceğine, kısa sürede çalışmalarının çok kazanç getireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada tırnak kırılmak kıran ve sıkıntı çekmesine neden olan herşeyin ortadan kalkacağına, çok zor dönemlerden geçeceğine, gireceği çok büyük bir işten maddi ve manevi olarak çok büyük zarar görmüş olarak çıkacağına işarettir.

Rüyada tırnağı kırılmak sevilen bir kişinin işlerinde gereken desteğin verileceğine, parasal olarak çok kazançlı bir işe girileceğine ve komşuluk ilişkilerinin günden güne daha da iyi bir hal alacağına, sorunlarından kurtulacağına, elindeki imkânları çok iyi değerlendireceğine alamet eder.

Rüyada kırılmış tırnak görmek eline geçen fırsatları hayırlı ve güzel bir şekilde kullanacağına, yapılan hataların kısa bir zaman içinde telafi edileceğine işaret eder.

Rüyada ayak tırnağının kırıldığını görmek karşılaşılan sorumsuzca hareketler ve bulunulan kötü durumdan ötürü zorluk çekileceğine, girdiği her işte çok başarılı olacağına delalettir.

Rüyada tırnağı kırılmış görmek olumsuzluklarla dolu bir dönem içinde olacağına, ister istemez büyük sorunlar yaşayacağına, işlerinde en yakın olduğu kişiden zarar göreceğine işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments