Rüyada tırnağı kırılmış görmek

Rüyada tırnağı kırılmış görmek eşler arasında büyük tartışmalar yaşanacağına ancak daha sonra sağduyulu davranılması ve daha sabırlı olunması sayesinde her şeyin yoluna gireceğine, işlerinde hep üstün başarılar elde edeceğine, ayrılığın sandığından da uzun olacağına, iş hayatını hareketlendirecek gelişmeler yaşayacağına, birçok dertle muhatap olacağına, çok zor bir duruma düşeceğine, büyük adımlar atacağına, kendisine çok iyi baktığı için sağlığının günden güne daha iyi olacağına ve ferahlığa ereceğine, kişinin manevi olarak huzurlu bir ruh haline gireceğine işarettir.

Rüyada tırnağı kırılmış gördüyseniz:

  • Planlarınızı uygulamaya koymanız öz güveninizi arttırabilir.

Rüyada ayak tırnağının kırıldığını görmek hayatının kolaylıklar ve güzellikler içinde geçeceğine, para sıkıntısı çekeceğine tabir olunur.

Rüyada el tırnağının kırıldığını görmek sevilen kişiler ile güzel günler geçirileceğine, kişinin kendisini hayallerine ve hedeflerine taşıyacak kapıları rahatlıkla açacağına ve gözünü diktiği her şeyi elde edeceğine tabir olunur.

Rüyada tırnağın kırılması görmek şanslı günlerin kapıda olduğuna, hayırlı kişilerle dostluk kurup çok mutlu olunacağına alamet eder.

Rüyada tırnaklarının kırıldığını görmek umut beslediği ve medet umduğu yerlerden de zarar göreceğine, yaşanan kötü anıların silineceğine işaret etmektedir.

Rüyada tırnak kırılmak kimse ile tartışmayacağına, sıkıntılarının ve sorunlarının kısa zamanda sona ereceğine, zararların telafi edileceğine, işlerin yoluna gideceğine, aile bireylerinin de içinde olacağı bir iş kurulacağına işarettir.

Rüyada tırnağı kırılmış görmek kötü halden iyi hale geçeceğine ve içinde olacağı durumdan çok memnun olacağına, kurulu düzeninin olacağına alamet etmektedir.

Rüyada tırnağı kırılmak iş konusunda sevilen bir kişiden yardım alınacağına, dertlerin biteceğine, var olanlar ile yetinip geçinmeye çalışacağına ancak bir süre sonra bu söylediklerini gerçekleştirmekte zorlanacağına ve yeni işlere gireceğine inanılır.

Rüyada kırılmış tırnak görmek büyük bir şansın elden kaçırılacağına, kendisini tanımasında, hayatına yön çizmesinde çevresinin de olumlu katkıları olacağına yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments