Rüyada kilosunu ölçmek

Rüyada kilosunu ölçmek ticaretinin de hızlanacağına, aksiliklerin baş göstereceğine, sorunların, sıkıntıların ve engellerin yaşanacağına, uzun zamandan beri hazırlıklarını yaptığı bir işe girdikten sonra çeşitli sorunlar ile karşılaşacağına, alınacak kötü bir haber yüzünden işlerin sarpa saracağına, maddi açıdan iyi bir noktaya gelineceğine, çaresiz durumlara düşeceğine, ticaret ehli kişi olacağına, tabiri caizse derin bir oh çekeceğine ve hayırlı günler yaşayacağına işaret etmektedir.

Rüyada kilosunu ölçmek gördüyseniz:

  • Belli bir kişi sadece sizin tavsiyelerinizle hareket ederse bir anlaşmanın yapılacağına ikna olabilirsiniz.

Rüyada kilo ölçmek bir organizasyona katılacağına, dostları, arkadaşları ve sevdikleri ile bir araya geleceğine, maddi ve manevi olarak rahata kavuşacağına işaret eder.

Rüyada kilosunu ölçmek sorunlarını yakın bir zaman içinde çözeceğine ve çok başarılı işlere imza atacağına, şansın yüzüne güleceğine ve hiç beklemediği bir anda hayal ettiği şeylere kavuşacağına inanılır.

Rüyada mezar ölçmek büyük atılımlar yapacağına, eski ahbaplarıyla da muhabbetini ilerleteceğine rivayet eder.

Rüyada biriyle boy ölçmek lüks ve kolaylık içinde yaşayacağına, insanlar tarafından takdir toplayacağına alamet eder.

Rüyada bel ölçmek maddi olanakların girilecek iş kolları sayesinde günden güne artacağına, meslek hayatındaki beklentilerinin karşılanacağına ve bir insanın hayatı boyunca olmak istediği en üst düzeye geleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada yatak ölçmek sadece iş hayatı değil, iş ve okul hayatında da büyük başarılar kazanılacağına, sevdiği birini kırmaya rivayet etmektedir.

Rüyada toprak ölçmek maddi güç sahibi olacağına, başka kişilere iş olanağı sağlayacak bir projeye girileceğine ve haneye bolluk ve bereket dolacağına yorulur.

Rüyada uzunluk ölçmek uğursuz, arsız ve yüzsüz kişilerle karşılaşılacağına ve onların gazabına gelineceğine, yöneticilerinden ya da ortaklarından takdir göreceğine, platonik olarak ilgi duyduğu birisine açılacağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments