Rüyada kilo ölçmek

Rüyada kilo ölçmek kendisini adeta çocuklar gibi şen hissedeceğine, umutlarının biteceğine bu durumun hayata küsmesine ve bunalıma girmesine neden olacağına, kazandığı paraları ve malları uğradığı zararları ortadan kaldırmak için son kuruşuna kadar harcayacağına, bu yüzden çok zor zamanlar geçireceğine, sevinçli ve müjdeli haberler alınacağına, maddi ve manevi olarak rahat edileceğine, işlerindeki verimin ve bereketin düşeceğine, yaşayacağı sorunlar nedeni ile kurulu düzeninin ve huzurunun da berbat olacağına, bitmek tükenmek bilmeyen bir tartışmanın arasında kalınacağına, başarılı ve kazançlı çalışmalara vesile olacak bazı işlere gireceğine, iç dünyasının zenginleşeceğine delalet etmektedir.

Rüyada kilo ölçmek gördüyseniz:

  • Belli düzenlemeler veya anlaşmalar esnasında dikkatli olmalısınız.

Rüyada kilosunu ölçmek refah düzeyinin düşmesine neden olacak yollara gireceğine, atılımlarda ve girişimlerde bulunacağına işaret eder.

Rüyada kilo ölçmek işinde aranan biri haline geleceğine, dertlerin ve sıkıntıların son bulacağına, atılacak adımlar sayesinde iş konusunda ferahlığa çıkılacağına, sevinç gözyaşları döküleceğine işaret eder.

Rüyada pencere ölçmek anne baba duası alınması sayesinde hayatta büyük bir engelle karşılaşılmayacağına, eline geçen fırsatların işe yaramayacağına alamet eder.

Rüyada arazi ölçmek insanların takdir ettiği ve hayran olduğu bir kişi olunacağına, girilen tüm işlerin hayırlı rızklar getireceğine, sıkıntıların ve sorunların daha da artacağına tabir olunur.

Rüyada metre ölçmek böylelikle ezilmeden ve yıpranmadan rahat bir iş hayatı olacağına, emeklerinin boşa gitmeyeceğine, işlerinin kısa süreli de olsa sekteye uğrayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada ayak ölçmek ruhsal olarak çok iyi olunacak bir döneme girileceğine, başarıya giden yollar üzerindeki engellerin kalkacağına, böylece olabildiğince aşama kaydedeceğine rivayet eder.

Rüyada ev ölçmek kişinin kendi hayatına yeni yönler vermek adına girişimlerde bulunacağına, dostları, arkadaşları ve sevdikleri ile bir araya geleceğine alamet etmektedir.

Rüyada evi ölçmek kişinin hiçbir üzüntü ve sıkıntı yaşamayacağına, geleceğin güzel olacağına ve kişinin yarınlarının kendisi için mutlulukla, başarıyla geleceğine alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments