Rüyada yatak ölçmek

Rüyada yatak ölçmek satışlarının ya da üretiminin artacağına, başarıya giden yollarını açacağına, ekmeğinin ve kazancının artacağına, hafifleyeceğine, mutlu olacağına, belki de uzun bir dönem boyunca gelmeyeceğine, sorunlarının hızlı bir şekilde ortadan kalkacağına, ettiği zararları yakın zaman içinde ortadan kaldıracağına, kendisini zor zamanlar içinde bulsa bile maddi olarak çok rahata ereceğine, işlerinin hayırlı bir sonuca varacağına, herkesin hayranlık duyacağı bir düğünle dünya evine girileceğine delalet etmektedir.

Rüyada yatak ölçmek gördüyseniz:

  • Konuları araştırmanızda fayda var.

Rüyada yatak ölçmek gelirini artırdığı için sevdiklerini de mutlu etme şansı bulacağına, başarılı bir kariyere sahip olunacağına delalettir.

Rüyada metreyle yeri ölçmek uzun zamandan beri görüşülemeyen bir akraba ile karşılaşılacağına, anne ve baba duası alınacağına işaret etmektedir.

Rüyada bel ölçmek yaşadığı şehirde yeni bir işe gireceğine, sevinçli ve güzel bir haber alınacağına tabir olunur.

Rüyada buğday ölçmek verimi ve başarıyı yakalayacağına, sorunların kısa zamanda temizleneceğine, ferah bir haneye sahip olunacağına tabir olunur.

Rüyada ölcü almak özellikle yarınını düşünmeden hareket etmesi sonucunda bir anda maddi sıkıntı yaşayacağına, iş alanında programsız çalışmanın ve planlara uymamanın neticesinde itibarın zedeleneceği durumlar içine girileceğine, rüya sahibinin gönlünün feraha ereceğine, kötü düşüncelerinin ve sıkıntılarının da dağılacağına delalettir.

Rüyada kumaş ölçmek zorlukların baş göstereceğine, borçların artacağına, iş hayatında kendi işini kuracağına alamet etmektedir.

Rüyada arazi ölçmek yıllardır yapılan bir mesleğin bırakılacağına, bu meslek yerine hobi olarak yapılan bir çalışmanın meslek olarak seçileceğine, yüksek moral sahibi olunacağına, kazancın arttırılması konusunda büyük adımlar atılacağına, çok büyük kısmetler elde edileceğine rivayet eder.

Rüyada uzunluk ölçmek zor durumlardan çabucak sıyrılacağına, işlerinin rast gideceğine, güveninin artacağına işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments