Rüyada mezar ölçmek

Rüyada mezar ölçmek atılacak adımlar sayesinde işlerinin her geçen gün daha da artacağına, elinin darlıktan, bedeninin hastalıktan, ruhunun da üzüntüden kurtulacağına, hayatı boyunca kimseye muhtaç olmayacağına, adeta bilgi kaynağıymış gibi donanımlı hale geleceğine, kaçırılan fırsatlardan daha iyilerinin elde edileceğine ve dostlarla ve aileyle çok mutlu olunacağına, elinde bulunan imkânlar sayesinde sıkıntılarının ve sorunlarının çok yakın bir zaman içinde sona ereceğine, üzüntülerinin kısa bir süre içinde yaşadığı üzüntülü ve kötü durumların hiç sorun yaratmadan ortadan kalkacağına, sorunlarını ve sıkıntılarını yakın zaman içinde ortadan kaldıracağına, içine düştüğü çıkmazlarının önünün açılmaya başlayacağına delalet etmektedir.

Rüyada mezar ölçmek gördüyseniz:

  • Şansa bağlı konulardan kazanç elde edebilirsiniz.

Rüyada mezar ölçmek işinden ekmeğinden olacağına, beklenmedik kimselerden duyulacak kötü sözler yüzünden moral bozukluğu yaşanacağına işaret etmektedir.

Rüyada metreyle boy ölçmek eğer maddi bir durumsa elinde olan ne kadar para varsa bu kişi için harcayarak daha kötü bir duruma düşmesine ve daha fazla sıkılmasına engel olacağına, yapılan işlerde büyük başarılar kazanılacağına yorulur.

Rüyada birşey ölçmek çektiği tüm sıkıntıların sona ereceğine ve artık rahat bir nefes alacağına, çok sevineceği ve şaşıracağı bazı sürprizler ile karşılaşacağına delalet eder.

Rüyada birinin boyunu ölçmek can sıkıcı durumlarla karşılaşılacağına, iş hayatında ve aile hayatında çok sevilen ve sayılan birisi olunacağına ve iş ayırmadan her işin üstesinden rahatlıkla gelinebileceğine yorulur.

Rüyada belini ölçmek evlendiği hayırlı kısmet ile yakın zaman içinde aralarının açılacağına ve sabırlı bir şekilde yaptığı zor bir işte zarar edeceğine, kariyer planlamasının istediği yönde gelişme göstereceğine inanılır.

Rüyada yatak ölçmek sıkıntılı bir ruh haline bürünüleceğine ve üzüntü duyulacağına, maddi anlamda dolandırıcıların eline düşebileceğine rivayet eder.

Rüyada nabız ölçmek yıllar önce yaptığı yatırımların bugün beklenmedik şekilde değer kazanacağına, sıkıntı çekmemesi sayesinde keyfinin yerinde kalacağına alamet etmektedir.

Rüyada boyunu ölçmek rüya sahibinin hayat koşturmacası içinde sürekli yorulacağına, iş hayatında başarılı sonuçlar alınacağına işaret etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments