Rüyada uzunluk ölçmek

Rüyada uzunluk ölçmek mutluluk gözyaşı dökeceğine, çalışma hayatıyla ilgili çok büyük bir sorumluluk almak zorunda kalınacağına, gerekse ruhsal olarak içine düştüğü hastalıkları atlatacağına, hayatına lüksün ve konforun hâkim olacağına, geçim derdinin ömrünün sonuna kadar biteceğine, hafifleyeceğine, şifa, mutluluk ve huzur bulacağına, sorunların sürekli artacağına, evi yoksa ev alacağına, yaşanan tatsız durumların ortadan kalkacağına yorulmaktadır.

Rüyada uzunluk ölçmek gördüyseniz:

  • Seçeneklerinizi gözden geçirin.

Rüyada uzunluk ölçmek fakirlerin zenginleşeceğine, ara bozucuların, nifak sokanların cezalandırılacağına yorulmaktadır.

Rüyada saç uzunluğu görmek yakın bir arkadaşın yaptığı bir hatanın kısa zaman içinde telafi edileceğine, yardım için kurulan bir kuruma destek olunacağına, hiç beklemediği bir anda aile hayatında deyim yerindeyse bir deprem olacağına ve karşılaşılan bu durum yüzünden aile bireylerinin birbirlerine düşeceğine rivayet eder.

Rüyada metre ölçmek yaptığı işlerde çok zor zamanlar geçireceğine, gelirinin bir kısmı ile geleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada birşey ölçmek yeni kararları sayesinde yüzünün güleceğine, tüm bu zorluklarla birlikte bir de çevresindekilerden destek görmeyeceğine işarettir.

Rüyada kumaş ölçmek ortaklıkların bozulacağına, maddi olarak çok büyük zarar göreceği bir işe girmek zorunda kalacağına ve üzüleceğine tabir olunur.

Rüyada boyunu ölçmek fırsatların en iyi şekilde kullanılacağına, sorunların tez zamanda çözüm bulacağına, fırtınalı bir havanın sakinleşeceğine, kötü kişiler yüzünden hiç istemediği durumlara düşeceğine alamet eder.

Rüyada toprak ölçmek kişinin gönül hoşluğunu yakalayacağına, hoş olaylar yaşayacağına işaret etmektedir.

Rüyada mezar ölçmek aldığı ödeme ile sıkıntı yaratan borçlarını kapatan rüya sahibinin,  rahat bir nefes alacağına ve çok daha hevesli bir şekilde çalışmaya devam edeceğine, arabalara ve topraklara sahip olacağına işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments