Rüyada biriyle boy ölçmek

Rüyada biriyle boy ölçmek iş hayatı içinde neredeyse bir sıkıyönetim ilan edeceğine, deneyim kazanacağına, işlerin gün geçtikçe daha kötüleşeceğine, toplumun sevdiği ve değer verdiği bir işte çok iyi bir performans sergileneceğine ve bu sayede büyük bir işe sahip olunacağına, ekonomik olarak rahatının ve gücünün yerine geleceğine, kendisine olan güveninin artacağına, sorunların elbirliği ile aşılacağına, büyük bir maddi kazanca kavuşulacağına, başına uğursuz olayların geleceğine işaret etmektedir.

Rüyada biriyle boy ölçmek gördüyseniz:

  • Sizden fayda sağlamaya çalışan kişiler vereceğiniz kararlar üzerinde etkili olabilir.

Rüyada biriyle boy ölçmek kardeşler arasındaki tartışmaların biteceğine ve eşleri birbirine düşürmeye çalışan kişilerin haneden uzaklaştırılacağına, her nimetin lezzetine varacağına rivayet etmektedir.

Rüyada boy ölçmek her zaman şükür içinde olacağına, uzun bir zamandan beri hayalini kurduğu arabaya kavuşacağına delalet etmektedir.

Rüyada metreyle boy ölçmek ancak daha sonra dedikoduyu çıkaran kişileri bularak adli yollarla hakkını arayacağına, zor durumların el birliği ile aşılacağına yorulmaktadır.

Rüyada bir şeyi ölçmek kendisini tanıyan insanlar ile işleri bozacağına, şifa, mutluluk ve huzur bulacağına alamet etmektedir.

Rüyada kumaş ölçmek şansının kendisinden yana gideceğine, kısmetlerinin bol olacağına, iş hayatında yaşanan bazı kayıplar yüzünden sahip olunan mevkinin kaybedileceğine yorulmaktadır.

Rüyada tansiyon ölçmek yoksul kimselerin zengin bir hayat süreceğine, tüm isteklerine ve ideallerine kavuşacağına, sorunların ve sıkıntıların ortadan kalkacağına delalettir.

Rüyada arsa ölçmek sevinileceğine ve huzurlu olunacağına, maddi anlamda güç kaybedeceğine, ailesinin ihtiyaçlarını karşılamakta zorlanacağına yorulur.

Rüyada bir yeri ölçmek iş hayatı ile ilgili bir ortaklık kurulacağına, çok iyi ve kazançlı projeler ortaya koyacağına, bu çalışmalar ve projeler sayesinde çok üst mevkilere getirileceğine inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments