Rüyada kertenkele yemek

Rüyada kertenkele yemek işlerin bir anda azalacağına, umutsuzluk, belirsizlik ve huzursuzlukla geçen günlerinden kurtulacağına, çok büyük sıkıntılar ve sorunlar yaratacağına, attığı her adımda daha kötü ve sıkıntılı durumlar ile karşı karşıya kalacağına, çok büyük emekler vererek ortaya koyduğu bazı çalışmalardan çok büyük zararlar edeceğine, ağız tadına ve keyfe kavuşacağına, sıkıntı dolu ve sorun yaşayacağı günler yaşayacağına, çevresindeki bir kişiden ihanet göreceğine, endişe duyulan konularda büyük başarılar elde edileceğine, kendisini üzen ve kıran şeylerden uzaklaşacağına tabir olunur.

Rüyada kertenkele yemek gördüyseniz:

  • Sağlığınızı, hukuki ya da maddi başlıkları ilgilendiren konularda elinizde sağlam belgeler veya ispatlar yoksa henüz karar almamalısınız.

Rüyada kertenkele yemek üzerine düşen bazı çalışmaları yakın zamanda gerçekleştireceğine, bazı bilgili kişiler ile gireceği projelerde çok büyük başarılara imza atacağına, daha başarılı ve kazançlı olacağına inandığına ve bunun da kendisine gerçek bir başarı getireceğine tabir olunur.

Rüyada çok sayıda kertenkele görmek iş hayatında çok hayırlı ve büyük kazançlar sağlayacak çalışmalar gerçekleştirip hiç aklına gelmeyecek kadar büyük başarılara imza atacağına, neredeyse mahkeme kapılarına düşüleceğine, çok uzun bir süre boyunca akrabalarla arasına mesafe koyacağına işaret etmektedir.

Rüyada kertenkele yutmak geçim derdine gireceğine, aile içindeki huzurun ve iyi geçiminin de bozulacağına, herhangi bir sıkıntı ya da sorun yaşamayacağına delalet eder.

Rüyada ölü kertenkele görmek kazanılan paranın sevilen kişilerle bölüşüleceğine ve çok sevilen bir kişi olunacağına, çalışmaları kötüleyeceğine, ortaya konulan bir çalışmaya zarar vereceğine, ihanet edeceğine ve aile hayatında tartışmalara neden olacağına delalet etmektedir.

Rüyada mavi kertenkele görmek yanında başkalarını eğitecek ve onlara iş öğretecek yeterliliğe sahip olacağına, yaşanan bütün sorunların biteceğine işaret etmektedir.

Rüyada bir sürü kertenkele görmek sağlık sorunları ile geçecek bir döneme girileceğine, rüya sahibinin, hiç olmadığı kadar mutlu olacağına, sıkıntılarını ve sorunlarını kafasından silip atacağına, çok hayırlı ve güzel çalışmalar gerçekleştireceğine tabir olunur.

Rüyada fare ve kertenkele görmek bir sebeple bu kişiyle aranın açılacağına ve tüm barışma çabalarına rağmen bu kişi ile aranın bir türlü düzeltilemeyeceğine, hem aşk hayatının hem de ticaret hayatının yolunda gideceğine inanılır.

Rüyada zıplayan kertenkele görmek aile içinde başgösteren tartışmaların biteceğine ve hane içinde huzurlu ve mutlu günlerin başlayacağına, eşinin ve çocuklarının kendisine saygı ve sevgi göstereceğine, kazancının ve rızkının da garanti olacağına işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments