Rüyada kertenkele yutmak

Rüyada kertenkele yutmak sevdiklerinin hep yanında kalacağına, bir sebeple kısa süreli de olsa bir ayrılık yaşanacağına, esenlik ve gönül hoşluğu bulacağına, kazancının günden güne azalacağına, hayırsız bir kişinin haneden uzaklaştırılacağına, sıkıntılarından rahatlıkla kurtulacağına, rahat edeceğine, karşılaşılan hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, bazı zor durumlar ile bölünen bir ilişkinin kaldığı yerden devam edeceğine delalet etmektedir.

Rüyada kertenkele yutmak gördüyseniz:

  • Yeteneklerinizi zorlamanız gerekeceğe benziyor.

Rüyada kertenkele yutmak ortaklık kurulan bir kişi ile yeni çalışmalara imza atılacağına ve çok daha iyi işler gerçekleştirileceğine, işlerin de yolunda gideceğine tabir olunur.

Rüyada kertenkele ölüsü görmek hayatını yoluna sokacağına, el attığı bütün işlerde büyük başarılar kazanacağına yorulmaktadır.

Rüyada küçük kertenkele görmek borçların kısa sürede kapanacağına, uzaktan gelen çok büyük ve sevindirici bir haberden dolayı mutluluk gözyaşları döküleceğine işarettir.

Rüyada tuvalette kertenkele görmek yolculuğa ve bununla erişilecek hayra, hayatına kendisine güç ve moral verecek bir kişi gireceğine tabir olunur.

Rüyada mutfakta kertenkele görmek yaşanan kötü olayların çok yakın bir zaman içinde düzeleceğine, yüksek moral sahibi olunacağına, kazancın arttırılması konusunda büyük adımlar atılacağına, çok büyük kısmetler elde edileceğine delalet eder.

Rüyada kertenkele ve kaplumbağa görmek yapılan işlerin rağbet görmesi sayesinde kazancın katbekat artacağına, sıkıntıların yakın zaman içinde geçeceğine, zarar ettiği çalışmalarda kısa sürede kara geçeceğine ve gün geçtikçe daha çok mutlu olacağına rivayet eder.

Rüyada çok kertenkele görmek aile bağlarının günden güne daha da kuvvetleneceğine ve mutlu olunacağına, sorunların günden güne daha zor bir duruma geleceğine, üzüntülerinden ve dertlerinden ötürü hasta olacağına yorulur.

Rüyada kuyruksuz kertenkele görmek büyük yatırımlar gerçekleştirileceğine ve elde edilen kazançlar sayesinde bir işe sahip olunacağına, maddi açıdan iyi bir işe girileceğine alamet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments