Rüyada çok sayıda kertenkele görmek

Rüyada çok sayıda kertenkele görmek işlerindeki verimin, bereketin ve karın artacağına, kişinin eline daha fazla gelir geçeceğine, hayırlı adımlar atılması sayesinde büyük kazançlar elde edileceğine, sevinçli ve müjdeli haberler alınacağına, işlerinin hemen hallolacağına, girilen işlerde bir türlü tutunulamayacağına, kişiye rahatsızlık veren insanlardan kurtulacağına, bir şirketler zincirine sahip olunacağına, sonrasında ise bu olayların bıraktığı etkileri üzerinden atacağına, hüsrana uğrayacağına alamet etmektedir.

Rüyada çok sayıda kertenkele gördüyseniz:

  • Veya duygularınızı benliğinizden ayırmakta güçlük çekebilirsiniz.

Rüyada çok sayıda kertenkele görmek maddi açıdan çok zor günlerin geleceğine, etrafındaki insanlardan herhangi bir şekilde yardım görmeyeceğine ve bu duruma yalnız başına göğüs germek zorunda kalacağına delalettir.

Rüyada kuyruğu kopmuş kertenkele görmek hayatının yoluna gireceğine, sıkıntılarının çok yakın bir zaman içinde büyük bir sabırla son bulacağına, işlerinin ve hayatının yoluna gireceğine, yarınları için gerçekleştirdiği atılımların ve attığı adımların da başarı ile sonuçlanacağına alamet etmektedir.

Rüyada büyük kertenkele görmek anne babanın birbirine düşeceğine, yaptığı çalışmaların boşa gideceğine delalet eder.

Rüyada beyaz kertenkele öldürmek yaşanan kötü olayların elbirliği ile düzeltileceğine, uzun zamandan beri çekilen bir rahatsızlığın kısa bir zaman sonra allah’ın izni ile şifa bulacağına, iş hayatında disiplinli ve ahlaklı çalışması ve ortaya koyacağı projeler sayesinde çok hızlı ilerleyip yüksek mevkilere terfi edileceğine ve kazancının katbekat artacağına alamet eder.

Rüyada ölü kertenkele görmek şansının artacağına, rahatının yerine geleceğine, çok büyük çaba göstererek de olsa bu durumun uzun bir zaman içinde düzeltileceğine delalet eder.

Rüyada sarı kertenkele görmek ilahiyat alanında çalışmalar yaparak insanların aydınlanmalarına yardımcı olunacağına, hatalarını telafi etme yoluna gideceğine yorulur.

Rüyada turuncu kertenkele görmek sıkıntılarının artacağına, çok büyük üzüntüler yaşayacağına, iş hayatında çok zor zamanlar geçireceğine, çok başarılı işlere imza atacağına yorulmaktadır.

Rüyada uzun kuyruklu kertenkele görmek bir hastalıktan kurtulunacağına, işlerinde büyük başarılar kazanacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments