Rüyada ölü kertenkele görmek

Rüyada ölü kertenkele görmek hiç olmadığı kadar mutlu olacağına, kurulacak olan bir ortaklığın çok mutlu ettirecek bir gelişmeye ve ferahlığa kapı açacağına, onlarla bir arada yaşamaya başlayacağına, onlarla güzel, keyifli günler geçireceğine, variyeti ile herkesi kıskandıracağına ve kendisine imreneceğine, sevdiği bazı kişiler ile çok büyük çalışmalar gerçekleştireceğine, çok büyük bir özgüvene sahip olunacağına, işlerinin yarım kalacağına, hayallerinin suya düşeceğine alamet etmektedir.

Rüyada ölü kertenkele gördüyseniz:

  • Belli işleri özel bir yolla ele almak konusunda istekli olabilirsiniz.

Rüyada kertenkele ölüsü görmek işlerinde atılıma geçeceğine, başarılarının devam edeceğine delalet etmektedir.

Rüyada ölü kertenkele görmek sıkıntılı ve sorunlu zamanlar yaşayacağına, çok üzüntülü ve endişeli olaylar ile karşılaşılacağına ve ruhsal olarak çok kötü durumlara düşeceğine, yüzünün gülmesine vesile olacak durumlar meydana geleceğine, sıkıntıdan kurtulmak için ettiği duaların da kabul olacağına işaret etmektedir.

Rüyada turuncu kertenkele görmek kısa süre içinde dünyaevine girileceğine, gelinen son noktaya kadar çok büyük sıkıntılar çekilmesine rağmen işlerin türlü zora gireceğine işaret eder.

Rüyada kertenkele doğurmak çok büyük bir hızla işlerinin düzeleceğine, sorunlarının günden güne artacağına inanılır.

Rüyada kertenkele kesmek yakın bir zaman içinde hiç olmadığı kadar büyük sevinçler yaşayacağına, kendisini keşfedeceğine işaret etmektedir.

Rüyada kertenkele öldürmek dost ya da akrabalarından bazılarının vereceği destek sayesinde çok büyük bir atılım yapacağına, istenen bir konuda uzmanlaşılacağına, kırılan bir kalbin tamir edileceğine işaret eder.

Rüyada büyük bir kertenkele görmek hiçbir şeyin eksikliğin hissetmeyeceğine, sık sık alışverişe gidebileceğine, keyfi için bütçe ayırabileceğine ve rahat şekilde yaşayacağına, sorunların biteceğine, strese ve üzüntüye sebep olan durumların ortadan kaldırılacağına yorulmaktadır.

Rüyada kertenkele ısırması görmek sıkıntılı ve yorucu bir döneme girileceğine, işlerin yavaşlayacağına, sağlığıyla ilgili çıkmazlara düşmeyeceğine işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments