Rüyada fare ve kertenkele görmek

Rüyada fare ve kertenkele görmek de sıkıntılarından kurtulup, yaşamına bakacağına, işine ve ailesine dört elle sarılacağına, sorunların adım adım kesin olarak bitirileceğine, geçimden, paradan ve maldan yana sıkıntı yaşamayacağına, eğlenceye ve alışverişe bol vakit ve bütçe ayırabileceğine, sıkıntılı günler geçireceğine, tabiatı kötü olan kişiye, iş konusunda da yeni bir atılım yapmak için niyetlenileceğine, her iki tarafın da çok üzüleceğine, tartışmalarla ve aksiliklerle uğraşılan bir dönem geçirileceğine ve anne babanın sağlık sorunları yüzünden üzüntü duyulacağına alamet eder.

Rüyada fare ve kertenkele gördüyseniz:

  • Profesyonel yaşamınızı ilgilendiren yeni bir teklif söz konusu olabilir.

Rüyada fare kertenkele görmek kişinin bugüne değin sürdürdüğü tutumunu değiştirip hayatını mevcut koşullara uygun hale getirmek için uğraşacağına, elin yapılacak işlerle gitgide bollaşacağına rivayet eder.

Rüyada fare ve kertenkele görmek çıkılacak olan bir yoldan yenilmiş olarak dönüleceğine, hane içinde kavgalara ve tartışmalara tanık olunacağına, girilecek bir iş sayesinde çok büyük bir çevreye sahip olunacağına delalet eder.

Rüyada yeşil kertenkele öldürmek problemlerinin çözüleceğine, kafasının karışacağına ve bir türlü sağlıklı bir karar veremeyeceğine rivayet eder.

Rüyada kuyruksuz kertenkele görmek çok kötü olaylar yaşayacağına, yeni işler alma fırsatı elde edeceğine delalettir.

Rüyada ölü kertenkele görmek uzun bir zaman çekilen sıkıntıların daha devam edeceğine, zorlu çalışma koşulları sebebiyle yıpranılacağına, çok büyük bir özgüven sahibi olacağına, bulunduğu işin kendisini tatmin etmemesi üzerine başka bir şehre taşınacağına, bu şehirde yeni bir işe gireceğine alamet eder.

Rüyada beyaz kertenkele öldürmek nerede akşam orada sabah felsefesi ile yaşamaktan vazgeçeceğine, daha düzenli ve güzel bir yaşama sahip olmak için adım atacağına, sıkıntılı ve sorunlu bir döneme gireceğine alamet etmektedir.

Rüyada kertenkele ölüsü görmek sorunların ve sıkıntıların çok rahat bir şekilde aşılacağına, huzur, bolluk ve bereket geçireceğine işaret etmektedir.

Rüyada kertenkele yutmak insanlara bol gülücük ve olumlu enerji dağıtacağına, çareye ve çözüme ulaşacağına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments