Rüyada mavi kertenkele görmek

Rüyada mavi kertenkele görmek kısmetinizin açılacağına, kişinin sabit ve garanti bir geliri olacağına bunun da rahat şekilde yaşamasına vesile olacağına ve ekmeğinin de hiç kesilmeyeceğine, işlerin her zaman rast gideceğine ve mutlu olunacağına, planların istediği gibi gitmeyeceğine, daha rahat bir nefes alacağına, uğradığı zararları sevdiği kişilerden alacağı destek ile ortadan kaldıracağına, kısa zamanda işlerinin çok rahat edeceği şekilde ilerleyeceği ve güzel günler yaşanacağı bir döneme gireceğine, yanlışlara düşeceğine, nankörlük, vefasızlık ve haksızlık göreceğine, mutsuz olacağına, aile hayatında çok kötü dönemler geçirmesine sebep olacağına işarettir.

Rüyada mavi kertenkele gördüyseniz:

  • Biraz dinlenin en iyisi kısa kır gezileri olabilir.

Rüyada mavi kertenkele görmek yeni mallara sahip olacağına, yardımcı tuttuğu bir işte çok rahat edeceğine delalet etmektedir.

Rüyada kertenkele yakalamak sorunlarını çok kısa bir zaman içinde ortadan kaldıracağına, olumsuzlukların ve aksiliklerin ortadan kalkacağına delalettir.

Rüyada yılan ve kertenkele görmek çok daha iyi yerlere geleceğine, borcunun da hafifleyeceğine tabir olunur.

Rüyada kırmızı kertenkele görmek stres ve yaşanacak sinir harbi yüzünden hasta olunacağına, eline geçen bazı işlerde zarar edeceğine tabir olunur.

Rüyada yavru kertenkele görmek sorunun nereden kaynaklandığına ve nasıl çözüleceğine kafa yormak içim çok çabalayacağına, gittiği yolda kendisini ispatlayacağına, sorunlarından kurtulacağına, ferahlığa çıkacağına, geçiminin kolaylaşacağına, eline geçen kazanç sayesinde rahata kavuşacağına, sevdiği kişiler ile sıkıntılarını aşacağına, hayırlı zamanlar geçireceğine işaret eder.

Rüyada küçük kertenkele görmek sorunlarını kısa süre içinde ortadan kaldıracağına, yaşamındaki engellerin kalkacağına inanılır.

Rüyada kertenkele sürüsü görmek kötü gününden de geri duracağına, kısa süre içinde çok büyük maddi kazanç elde edileceğine, ruhsal olarak epey ilerleme kaydedileceğine ve musibetlerin kovulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada ölü kertenkele görmek ruhen ve bedenen kendini çok daha iyi hissedeceğine, içine dolan huzurun ve rahatlığın gözlerindeki ışığı arttıracağına, sıkıntıdan sonra feraha erileceğine işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments